Vatan'dan alınan R5 5500 ve RTX 4060 sistem kötü mü?

Ailemi ikna edemedim internetten almaya, bu sistemi aldım. Kasayı Thermaltake S200 yapacaktım da o anın heyecanıyla unuttum. Tabii artık geri dönüş yok. PSU'yu değiştireyim mi ya da ne zaman değiştireyim? Fiyat olarak çok mu kazık?

5-10 bin lirayı tüm hayatınmış gibi görmene değmez. Kötü olsa bile hayatın sonu değil. Teselli değil bu gerçekler. En kötü ihtimal şu an okulun vardır yazın 1 ay çalışırsın sistemi zararına satıp üstüne kendin ekleyip istediğini alırsın dert etme. İşini de görür gayet bu arada.

Anladım, AMD fanboyusun. Anlatacağım bir şey yok.
İleride yükseltmek istediğin zaman eski mimarili, soğumak bilmeyen, verimsiz, fahiş 13. veya 14. nesil işlemcileri almak zorunda kalacaksın bilader. Intel'in hiçbir alınabilir işlemcisinin olmaması, benim suçum değil. Tembelliği bırakıp, yeni mimari geliştirir ve bunu iyi fiyattan verirlerse öneririz. Üstelik boş boş AMD'ye sallıyorlar sanki çok büyük icraat yapıyorlarmış gibi. İşlemcilerini ciddi ciddi 10nm üretiyorlar hâlâ. :D

Bunun da konu başındaki sistem kadar mantıksız olduğunu söylememize gerek var mı?

Bunun da konu başındaki sistem kadar mantıksız olduğunu söylememize gerek var mı?

Kötü değil ama fahiş. 3500 falan anca eder.
Hocam vulcan olan sistem neden kuarktan daha iyi 5500 işlemciden dolayı mı? Ben de kuark olani almayı düşünüyorum da

Ailemi ikna edemedim internetten almaya, bu sistemi aldım. Kasayı Thermaltake S200 yapacaktım da o anın heyecanıyla unuttum. Tabii artık geri dönüş yok. PSU'yu değiştireyim mi ya da ne zaman değiştireyim? Fiyat olarak çok mu kazık?

Evet biraz pahalı ama yapacak bir şey yok emin ol seni idare edecektir ben 1 sene önce kasa topladım vatandan çöp dedikleri kasa ile her oyunu rahat oynuyorum bırak oynamayı aynı anda yayin bile açıyorum hayrını gör bu platform veya başka yerlerde her b... F/P diyorlar her şeye iyiye de kötüyede sadece SSD 1 olsaydı daha iyi olurdu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı