Vatan'dan alınan RAM iade olur mu?

VoidGlaxo

Hectopat
Daha fazla  
Vatan'dan 4 GB RAM aldım. G.Skill marka. İade alırlar mı, rica etsem yardım eder misiniz? Ürünü hem beğenmedim hem de sıkıntılı bir ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 gün içinde iade alırlar. Ürünün ücretini ödemez yerine hediye çeki verirler.

Vatan'dan 4 GB RAM aldım. G.Skill marka. İade alırlar mı, rica etsem yardım eder misiniz? Ürünü hem beğenmedim hem de sıkıntılı bir ürün.
Kullandıysan iade edemezsin. Kullanmadıysan ve ambalajlarında bir sorun yoksa üzerine para verip daha iyisini alabilirsin. Para iadesi alman mümkün değil. Bu mağazadan satın aldıysan geçerli.
Eğer internetten satın aldıysan 14 gün koşulsuz iade imkanın bulunuyor.

Üründe sorun varsa almak zorundalar.

İnternet üzerinden aldıysanız hiç itiraz etmeden alacaklardır. Eğer mağazadan aldıysanız çalışanlar bilgisayarı isteyip kendileri deneyip vermektedir. Eğer 14 günü geçmediyse sorunu varsa kontrolü yapılıp iadesini alabilirler.

Ürünü açtım denedim ama RAM sıkıntılı ve iade alırlar değil mi sitelerinden almadım ama

Ürünü açtım denedim ama RAM sıkıntılı ve iade alırlar değil mi sitelerinden almadım ama
Sistemde denemek için bilgisayarı istemediler mi? Benden istemişlerdi mağazaya bilgisayarı götürmüştüm.
14 günü geçmediyse, servise gider sorunlu olup olmadığı kontrol edilir. Sorunluysa iade alınır ya da değişim yapılır.

Hediye çeki nedir? İnsanları bu şekilde alıştırmışlar hediye çeki verir yazıyorsunuz. Para ile aldığınız bir ürüne niye hediye çeki alalım?

14 gün içinde iade hakkınız var. Gidin, iade edin ve paranızı alınız.

Hayır benden pc istemediler ben arayıp gittim ama öyle birşey yok dediler yani lütfen alsınlar ya
Umarım alırlar çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…