Babak Agp

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

04.04.2016'da Vatan Bilgisayar'dan aldığım GSkill 16 GB (2x8GB) Trident x ddr3 2400mhz ürün bozuk ve kırık çıktı. Geri götürdüğümde kendinizde kırmış olabilirsiniz dediler. Ürün servise gitti, kırık olduğu için garanti kapsamında değil deyip, yapacak bir şey yok dediler. Dikkat ederseniz ürün iki tane ve kırıklık birisinde var, halbuki ürünleri hiçbirisi çalışmıyor. RAM olduğu için deneyip alma şansım yok, ama sorumlu deneyip alsaydınız diyor.

Keşke biraz saygı duyulsa müşterilere.

Resim :

Son düzenleyen: Moderatör:
Denilecek bir şey yok. Deneyipte alsaydınız gibi bir cümle resmen küfür olmuş. Ama suç sende, kasayı koltuğunun altına alacaktın, orada deniyecektin. (Bi bir şakaydı ) Vatan bilgisayar hakkında çok fazla şikayet geliyor. Benim arkadaşımında başına geldi. Kasa aldı, PSU'su arızalı çıkmıştı. Tüketici haklarına şikayet etti, sonrasında vatan değiştirmişti. Sende böyle bir yol izleyebilirsin. Sonuçta herkesinde aldığı ürün hakkında bilgisi olmayabilir. Neyse, geçmiş olsun.

Hocam öncelikle geçmiş olsun
Tüketici hakem heyeti ile çözülmez sorun bence bir daha alırken kasanızı da götürünüz onların takıp kontrol edip size teslim etmesi zorunludur onlar takarken bunu fark etmiş olsalardı mecbur değiştireceklerdi fakat şunu söyleyeyim ben Bir müşterinin Apple telefonu alıp kutusunun jelatini dahi açmadan bir sonraki gün geri gelip iade ettiğini ve o kutunun içinden mermer çıktığını gören birisiyim ve oradaki çalışanlar sizi tanımıyor birazda onların çerçevesinden bakınız ayrıca deneyerek alsaydınız diye söyleyen arkadaşta ayıp etmiş.

Kasayı götürecek halin yok ya!

Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvururlar sorunu çözer.

Ürünün kırık olması kötü olmuş. Evet siz kırmadınız belki ama bunu onlara anlatamaz ve ispat edemezsiniz. RAM'lerin çalışmaması ayrı bir şans zaten. Üzerindeki kırıklığı görünce direk garanti dışı diyorlar tabiki. Bence tüketici mahkemesi de bu durumda işi yaramayacaktır.

Bende Ankara da oturuyorum arkadaşa kasayı ordan topladık ön panel bağlantılarının sadece Güç düğmesini takmışlar ve montaj berbat Vatan pişmanlıktır.

Benim her zaman dediğim şeydir Vatan'dan parçaları kontrollü alın ve montajı onlara yaptırmayın iğrenç montaj yapıyorlar.

2009'da benzer bir olay yaşadım. O zamanın iyi telefonu olan Nokia marka bir cep telefonu almıştım. Eve gittim kurcalarken kamerasına bakmak istedim. Kamerayı açınca telefon donuyordu. Ertesi gün geri mağazaya götürdüm. Bunda bir sıkıntı var telefon donuyor dedim. Kontrol ederek alsaydınız beyfendi denildi banada. Alıp garantiye gönderdiler. 20 gün sonra aradılar ve ürününüz onarıldı ve geldi dediler. Gidip aldım ve orada kamerayı açtım halen donuyordu. Şaka gibiydi birde onarıldı diyorlar.

20 gün telefonsuz kalıp üzerine dalga geçer gibi 'onarıldı' denilip telefon yine bozuk çıkınca tepem attım. Müşteri hizmetlerindeki bayanla tartışmaya başladım. Ürünü iade etmek istiyorum dedim. Bayan ısrarla bunun imkansız olduğunu belirtti durdu. Mağaza müdürünü çağır gelsin dedim. Ama iyi bağırıyordum müşteri hizmetlerindeki bayana. Telefon etti mağaza müdürü geldi ve müşteri hizmetleri görevlisi bayanı yanına çağırdı. Ben halen yüksek sesle söylenmeye devam ediyordum. Müdür de uzaktan nasibini aldı tabi

Mağaza müdürü yanıma bile gelmeden görevli bayanla konuştu gitti. Tamam beyfendi ürünü geri alıp, hediye çeki vereceğiz istediğiniz başka telefon veya ürünü alın dedi. Hah dedim şöyle yola gelin.

Normalde sessiz sakin, kolay kolay sinirlenmeyen, sinirlensemde kolay kolay bağırmayan biriyimdir. Fakat beni 20 gün bekletip sonra enayi yerine koymaları birde bozuk ürünü geri almak istememeleri yüzünden çıldırmıştım. O olaydan sonra dedim ki, demek işler böyle yürüyor, bundan anlıyorlar.

Başıma gelen bir olaydı bu. Halen oradan alışveriş yaparım ancak ürünü elime alınca 10 kez bakar mümkünse orada dener öyle alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…