Vatan'dan alınan Rampage kulaklık iade edilir mi?

bulut .shs

Yoctopat
Daha fazla  
Ağustos ayında Vatan Bilgisayar'dan bir kulaklık aldım kulaklık aldığımdan sonra hep dolanıyordu kablosu yapışkan gibiydi elin yapışmazdı ama kablolar hep yapışıp dolandırdı ben düzeltsem de yine oluyordu sonra artık kulaklık bazen çalışmıyordu kulaklığı oynattığında falan bugün hiç çalışmıyordu kulaklığı iade edip verdiğim paranın üstüne ekleyip farklı bir marka kulaklık almak istiyorum veya bu kulaklığın iki misli üstünü almak istiyordum aynı kulaklığı istemiyorum 2 yıllık garantisi var iade olmayabilir ama farklı bir ürünle değişmek istiyorum mümkün müdür böyle bir şey olur mu?

Garantisi varsa sorununu anlatırsın çalışanlara onlarda yardımcı olacaktır.

Direkt iade edemezsin arızalı olduğunu beyan ederek garantiye verebilirsin ama onlarda ya tamir ederler ya da kullanıcı hatası derler ki senin anlattığın durumda kablolar sürekli dolanmaktan bağlantı yerlerinden kopmuş gibi geliyor bu durumda kullanıcı hatası diyebilirler.

Kablolar 1 2 gün felan düzgün duruyor 3. gün birbirine yapışıyor hatta sırf böyle oluyor diye masanın üstüne kabloları uzatıp pc den kulaklığı çıkarıp koyuyordum garantisini biraz okudum kullanıcı isterse değişe bilir diyor kulaklığı seviyorum ama bu dolanma olayı hep yaşandığı için sinir oluyorum bu yüzden farklı bir kulaklık istiyorum kablosu gereğinden fazla uzun olduğu için dolandigini düşünüyorum

Ürün garantiye girecek seviyede bozulmadığı sürece misli ile değişim yapamazsın. Tabi kullanıcı hatası olmaması
Dediğim gibi kulaklık şuanda çalışmıyor kablolar hep dolanıyordu ben kulaklığı ne kadar düzgün kullansamda kablolar hep birbirine yapışıyor su şimdi ise kulaklığın ışıkları yanmıyor ses gelmiyor

Bütçeniz ne kadar?
Rampage kulaklık alınmaz zaten de neyse.
Kulaklık 1000 lira üzerine 500 lira ekleyip değişmek istiyorum

Keyfi iadeler mağazadan alındığında olamıyor maalesef internet üzerinden ürün alırsanız 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz kaldı ki siz ağustos ayında almışsınız yani vatana gidip bu şekilde değiştirmek istiyorum derseniz yapmayacaklardır. Şu anki ses gelmeme sorunu için garantiye verebilirsiniz onların size dönüşüne göre bakmak lazım.

Yani iade değil aynı parasının üstüne para ekleyip farklı birin ürün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…