Merhaba,
Geçen hafta aşağıdaki sistemi topladım, Vatan Bilgisayar biraz sistem olarak yavaş işliyor, henüz faturalandırmadı ürünü. Sanırım şubat 5-6 gibi elime ulaşır.
Dert yandığım konuyu dile getirdikten sonra asıl konuma geleyim.
Aşağıdaki sistem yeterli midir? 5 yaşında bir oğlum var, onunla takılacağız
Hocam şunu bize tek tek hesaplatmak yerine, direk sistem su kadar tuttu diye yazarsanız iyi olur. Asıl mesele fiyatı. Ama gördüğüm parçalar kötü PSU vesaire özellikle.
Merhaba,
Geçen hafta aşağıdaki sistemi topladım, Vatan Bilgisayar biraz sistem olarak yavaş işliyor, henüz faturalandırmadı ürünü. Sanırım şubat 5-6 gibi elime ulaşır.
Dert yandığım konuyu dile getirdikten sonra asıl konuma geleyim.
Aşağıdaki sistem yeterli midir? 5 yaşında bir oğlum var, onunla takılacağız
Hocam şunu bize tek tek hesaplatmak yerine, direk sistem su kadar tuttu diye yazarsanız iyi olur. Asıl mesele fiyatı. Ama gördüğüm parçalar kötü PSU vesaire özellikle.
Güç kaynagı kalitesiz oldugu için anlık elektrik kesintilerinde veya voltaj oynamalarında güç kaynagının(PSU) yanma veya patlama gibi durumlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Ekstra olarak 8 GB RAM yetersiz olacaktr. Keşke sistemi toplamadan önce yazsaydınız iptal etme gibi bir durumunuz mevcut mu?
DH-SPARROW/AMD RYZEN 5 5600/ ASUS GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
Selamünaleyküm;
Vatan'dan almak yerine ekran kartını daha uygun sitelerden alabilirsiniz.
İncehesap vb. siteler daha uyguna satar. Hayırlı günler dilerim efendim.