L lutfu123 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 5 ay once hazır kasa aldık Vatan'dan bır anda Windows etkınlestır yazdı zaten Windows kurulu anakartta. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2024
5 ay once hazır kasa aldık Vatan'dan bır anda Windows etkınlestır yazdı zaten Windows kurulu anakartta.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.769 Çözümler 21 31 Temmuz 2024 #2 lutfu123 dedi: 5 ay once hazır kasa aldık Vatan'dan bır anda Windows etkınlestır yazdı zaten Windows kurulu anakartta. Genişletmek için tıkla... Alırken Windows parası ödediniz mi? Artı 0 Eksi
lutfu123 dedi: 5 ay once hazır kasa aldık Vatan'dan bır anda Windows etkınlestır yazdı zaten Windows kurulu anakartta. Genişletmek için tıkla... Alırken Windows parası ödediniz mi?
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2024 #3 lutfu123 dedi: 5 ay once hazır kasa aldık Vatan'dan bır anda Windows etkınlestır yazdı zaten Windows kurulu anakartta. Genişletmek için tıkla... Windows anakarta kurulmaz depolama alanına kurulur hazır sistemi alırken işletim sistemi seçeneğine para vermediyseniz normal Artı 0 Eksi
lutfu123 dedi: 5 ay once hazır kasa aldık Vatan'dan bır anda Windows etkınlestır yazdı zaten Windows kurulu anakartta. Genişletmek için tıkla... Windows anakarta kurulmaz depolama alanına kurulur hazır sistemi alırken işletim sistemi seçeneğine para vermediyseniz normal
KS KS L lutfu123 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 SERVETR dedi: Windows anakarta kurulmaz depolama alanına kurulur hazır sistemi alırken işletim sistemi seçeneğine para vermediyseniz normal Genişletmek için tıkla... Anakartn uzerınde Windows 10 Pro kurulu yazıyor kurulu olunca lısanslı olmuyor mu? byte.buster dedi: Alırken Windows parası ödediniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır SERVETR dedi: Windows anakarta kurulmaz depolama alanına kurulur hazır sistemi alırken işletim sistemi seçeneğine para vermediyseniz normal Genişletmek için tıkla... CMD'den yaptım bır zararı olur mu? Son düzenleme: 1 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
SERVETR dedi: Windows anakarta kurulmaz depolama alanına kurulur hazır sistemi alırken işletim sistemi seçeneğine para vermediyseniz normal Genişletmek için tıkla... Anakartn uzerınde Windows 10 Pro kurulu yazıyor kurulu olunca lısanslı olmuyor mu? byte.buster dedi: Alırken Windows parası ödediniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır SERVETR dedi: Windows anakarta kurulmaz depolama alanına kurulur hazır sistemi alırken işletim sistemi seçeneğine para vermediyseniz normal Genişletmek için tıkla... CMD'den yaptım bır zararı olur mu?