Herkese merhaba, size bir soru soracağım vatandan bilgisayar alacağım kasanın kurulumunu onlara yaptiracagim, Windows'u ben kuracağım. İlla Vatan'dan Windows almak mı zorundayım?
Herkese merhaba, size bir soru soracağım vatandan bilgisayar alacağım kasanın kurulumunu omlara yaptiracagim, Windows'u ben kuracağım. İlla Vatan'dan Windows almak mı zorundayım?
Herkese merhaba, size bir soru soracağım Vatandan bilgisayar alacağım kasanın kurulumunu omlara yaptiracagim, Windows'u ben kuracağım. İlla Vatan'dan Windows almak mı zorundayım?
Hayır almak zorunda değilsiniz. Başka bir konu daha gördüm temelde sizinki ile aynı o arkadaşa da benzer bişey denmiş amaç sadece sizi dolandırmak ve sizden daha fazla para almak kessinlikle inanmayın.
Herkese merhaba, size bir soru soracağım Vatandan bilgisayar alacağım kasanın kurulumunu omlara yaptiracagim, Windows'u ben kuracağım. İlla Vatan'dan Windows almak mı zorundayım?
Değilsiniz, ancak windows için ekstra 200 TL gibi birşey istiyorlar ise veya çıkarınca fiyat değişmiyor ise alın derim. Almak istemiyorsanız işletim sistemi istemiyorum diyebilirsiniz alma zorunluluğunuz yok.