S SeASes Femtopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 Toplama Vatan PC alacağım OS seçmedim Windows 11 kurabilir miyim? BIOS'u legacy mod açar mı?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 28 Eylül 2021 #2 Linkini veya özelliklerini paylaşır mısınız? Yüksek ihtimalle destekliyordur ama yine de bakalım.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.750 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2021 #3 SeASes dedi: Toplama Vatan PC alacağım OS seçmedim Windows 11 kurabilir miyim? BIOS'u legacy mod açar mı? Genişletmek için tıkla... Windows 11 için UEFI gerekiyor sanırsam.
SeASes dedi: Toplama Vatan PC alacağım OS seçmedim Windows 11 kurabilir miyim? BIOS'u legacy mod açar mı? Genişletmek için tıkla... Windows 11 için UEFI gerekiyor sanırsam.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 28 Eylül 2021 #4 SeASes dedi: Toplama Vatan PC alacağım OS seçmedim Windows 11 kurabilir miyim? BIOS'u legacy mod açar mı? Genişletmek için tıkla... Dostum nereden bilelim sistemini yazsana.
SeASes dedi: Toplama Vatan PC alacağım OS seçmedim Windows 11 kurabilir miyim? BIOS'u legacy mod açar mı? Genişletmek için tıkla... Dostum nereden bilelim sistemini yazsana.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 28 Eylül 2021 #5 Dosya Ekleri technopat moment.png 411,6 KB · Görüntüleme: 101
MrPraxes Decapat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #6 SeASes dedi: Toplama Vatan PC alacağım OS seçmedim Windows 11 kurabilir miyim? BIOS'u legacy mod açar mı? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi atarmısın ?
SeASes dedi: Toplama Vatan PC alacağım OS seçmedim Windows 11 kurabilir miyim? BIOS'u legacy mod açar mı? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi atarmısın ?
S SeASes Femtopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #7 MrPraxes dedi: İşletim sistemi atar mısın? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kuracağım Insider ISO ile SeASes dedi: Toplama Vatan PC alacağım OS seçmedim Windows 11 kurabilir miyim? BIOS'u legacy mod açar mı? Genişletmek için tıkla... PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin. sistem bu
MrPraxes dedi: İşletim sistemi atar mısın? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kuracağım Insider ISO ile SeASes dedi: Toplama Vatan PC alacağım OS seçmedim Windows 11 kurabilir miyim? BIOS'u legacy mod açar mı? Genişletmek için tıkla... PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin. sistem bu
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #8 SeASes dedi: Windows 11 kuracağım Insider ISO ile PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin. sistem bu Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayara Windows 15 bile kurarsın Ama bu bilgisayarı alacağınıza bu bütçede olan çok daha iyi sistemlerden alabilirsiniz
SeASes dedi: Windows 11 kuracağım Insider ISO ile PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin. sistem bu Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayara Windows 15 bile kurarsın Ama bu bilgisayarı alacağınıza bu bütçede olan çok daha iyi sistemlerden alabilirsiniz
S SeASes Femtopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #9 TurtleCanUsePC dedi: Bu bilgisayara Windows 15 bile kurarsın Ama bu bilgisayarı alacağınıza bu bütçede olan çok daha iyi sistemlerden alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İtopyadan mesela şu olur mu https://www.itopya.com/VDFSVmVVMXFSVEpOYWtreE5qSXg2ODg=.share
TurtleCanUsePC dedi: Bu bilgisayara Windows 15 bile kurarsın Ama bu bilgisayarı alacağınıza bu bütçede olan çok daha iyi sistemlerden alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... İtopyadan mesela şu olur mu https://www.itopya.com/VDFSVmVVMXFSVEpOYWtreE5qSXg2ODg=.share
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #10 SeASes dedi: İtopya'dan mesela şu olur mu https://www.itopya.com/VDFSVmVVMXFSVEpOYWtreE5qSXg2ODg=.share Genişletmek için tıkla... Şu an attığınız sistem çok daha iyi.
SeASes dedi: İtopya'dan mesela şu olur mu https://www.itopya.com/VDFSVmVVMXFSVEpOYWtreE5qSXg2ODg=.share Genişletmek için tıkla... Şu an attığınız sistem çok daha iyi.