Vatan'dan Anakart, RAM ve işlemci önerisi

Şu şekilde güncelleme yaptım biraz zora sokuyor beni ama sanırım değecek? CL18 olması biraz kötü oldu sanki.

Eki Görüntüle 651305

Tabi. Sonraki zamanda bir adet daha RAM eklediğinizde ekran kartı fark etmeksizin güzel bir performans alınacak.

Açıkçası B450'lerde bir tane bile beğendiğim ASUS modeli yok.

ASUS burada yüksek RAM frakansı sunup göz boyuyor ama kim o anakart ile kullanacak şaka gibi tabi. Bütçe arttırın diyor bir nevi.

Şu şekilde güncelleme yaptım biraz zora sokuyor beni ama sanırım değecek? CL18 olması biraz kötü oldu sanki.

Eki Görüntüle 651305

Hocam kaç taksit yaptıracaksınız? 6 taksite kadar kimse faiz uygulamıyor e-ticaret sitelerinde. Onun dışındakilerle de çok cuzi bir faizleri var. Gerçekten pahalıya satıyor Vatan.

Sonraki zamanda bir adet daha RAM aldığınızda ekran kartı fark etmeksizin güzel bir performans alınacak.

Evet 8 olarak bırakmayacağım. İlerde yanına ekleme yapacağım.

Hocam kaç taksit yaptıracaksınız? 6 taksite kadar kimse faiz uygulamıyor e-ticaret sitelerinde. Onun dışındakilerle de çok cuzi bir faizleri var. Gerçekten pahalıya satıyor Vatan.

Uyguluyorlar. İtopya uyguluyor mesela. Evet 6 taksit düşünüyorum.

Hepsiburada-Trendyol-n11. hiçbirisi uygulamıyor. Hepsi’de güvenilir satıcılar.

Ben de şüpheleniyordum fakat Vatan'da 2500 TL olan 3600XT'yi 2000 TL'ye aldım N11 üzerinden. Satıcıları araştırmanızı ve kargo alımında tutanak mevzusuna dikkat etmenizi öneririm, onun dışında gayet güvenilir.

Islemci ve anakarti aynen aldim, RAM'i ise mecbur olarak 3000 Mhz aldim. Ilerde daha iyisiyle degistirecegimdi. Onemli olan da islemciydi zaten benim icin.
Simdi hic AMD islemci montaji yapmadim. Bakalim macera yasamam umarim.

Araştırıp, yavaş yavaş giderseniz montajda sıkıntı yaşamazsınız. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…