Vatan'dan AOC C24G1 24 rezilliği

FatiHkıyak

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
✓ Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı
✓ AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci
✓ Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakar
✓ Samsung 990 PRO 1 TB M.2 SSD
✓ Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Rem
✓ Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu
✓ MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply
✓ Gigabyte M27F 27 Mönitör
✓Raijintek ZOFOS Ultra EBB/E-ATX Mesh Kasa
Meslek
Serbest Meslek
Manisa Vatan Bilgisayar'dan 14.10.2020 tarihinde AOC C24G124 oyuncu ekranı aldım mağazadan, ve eve vardım ekran kurulumunu yaptım sonra sorun var mı diye ölü piksel testi yaptım sorun görmedim daha sonra ise oyun oynamaya başladım. Ekranımda oyunlarda titreme gördüm ve farklı oyun denedim, sonuç aynıydı. Ertesi gün Vatan'a gittim para iade istedim ve tamam kontrol edelim dediler etiler sorun yok dediler, iade alamayız. Ben görünürde bir şey görmüyorum dedi bana yetkili eleman, ben de video çekmiştim o ekran titreme sorunu için onu gösterdim. Bana inanmadı, sanki ben yalan söylüyorum. İade alamayız dedi yine yüzüme bakarak sonra dedi akım koruyucu priz al bu oyunlardaki titreme sorunu olmaz dedi. Pişkin pişkin yüzüme bakarak söyledi ben de inandım. Bir ümitle aldım onlardan prizi 180 TL ödedim, eve geldim ve aynı sorunla yine karşılaştım. Evde oturup sinirlendim, müşteriyi nasıl üzdüklerin farkında değiller. Bir Allah'ın kulu bana yardımcı olmadı orada, ürün elimde kaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum, ekran için kredi almıştım ve paramla rezil oldum. Aylardır hevesle bekledim başıma bu geldi, ne yapacağımı bilmiyorum.

16028388078591826968346.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

THH için başvumayın hemen. Bence ilk başta AOC servisine gidin. Firma ile konuşun belki bir şey yaparlar Monitörü yeni almışsınız elinizde kapı gibi Garanti Belgesi vardır. Eğer bir şey yapmazlarsa AOC Global servise yazın. Eğer yine sonuç olmaz ise Tüketici Hakem Heyetine gidin.

Manisa Vatan Bilgisayar'dan 14.10.2020 tarihinde AOC C24G124 oyuncu ekranı aldım mağazadan, ve eve vardım ekran kurulumunu yaptım sonra sorun var mı diye ölü piksel testi yaptım sorun görmedim daha sonra ise oyun oynamaya başladım. Ekranımda oyunlarda titreme gördüm ve farklı oyun denedim, sonuç aynıydı. Ertesi gün Vatan'a gittim para iade istedim ve tamam kontrol edelim dediler etiler sorun yok dediler, iade alamayız. Ben görünürde bir şey görmüyorum dedi bana yetkili eleman, ben de video çekmiştim o ekran titreme sorunu için onu gösterdim. Bana inanmadı, sanki ben yalan söylüyorum. İade alamayız dedi yine yüzüme bakarak sonra dedi akım koruyucu priz al bu oyunlardaki titreme sorunu olmaz dedi. Pişkin pişkin yüzüme bakarak söyledi ben de inandım. Bir ümitle aldım onlardan prizi 180 TL ödedim, eve geldim ve aynı sorunla yine karşılaştım. Evde oturup sinirlendim, müşteriyi nasıl üzdüklerin farkında değiller. Bir Allah'ın kulu bana yardımcı olmadı orada, ürün elimde kaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum, ekran için kredi almıştım ve paramla rezil oldum. Aylardır hevesle bekledim başıma bu geldi, ne yapacağımı bilmiyorum.

Eki Görüntüle 703724
Ya kardeşim hemen alttan alıp çekilmesene sesini çıkarsana biraz gerekirse birbirine kat dükkanı nedir bu sakinlik kredi çekmişsin bir de. Eğer sen yapamıyorsan bi arkadaşını çağır o yapsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı