Vatan'dan Bilgisayar Toplama

Limuxy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 1 hafta sonra bilgisayar topluyorum. Vatan bilgisayar'ın bir Mağaza'sında kasa hariç bütün parçalar var. Ordan alacağım bilgisayarı. Onlar kendileri mi birleştircekler? Windows nasıl yükleyeceğim? Bir anlatır mısınız? Su an tek bildigim şey parcaların ne oldugunu biliyorum. Bir aydınlatın beni lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kasayı da götürürsen onlar bütün parçaları birleştireceklerdir ve Windows'u da yükleyip kasayı hazır halde sana teslim edeceklerdir. Şahsi fikrimi sorarsan öyle bir şey yapma, vatan bilgisayar çok tutarsız. Mesela vatanda 500 liralık bir şeyi dışarda 350 ye bulabiliyorsun, bazı parçalar da dışarıda bulabildiklerinden 10,20 lira daha ucuz oluyor. Sistemi değil de dışarda olmayanları Vatan'dan alıp kendin birleştirebilirsin, daha uygun olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u Vatan'dan alırsan yüklerler. Parçaları birleştirmeyi yapıyorlar ama ek ücret alıyorlar diye biliyorum. Vatan'dan almak yerine Eksen bilgisayardan alabilirsin parçalar daha ucuza gelir, Eksen'de de montaj yapıyorlar ama ek ücret alıyorlar.

Windows çok pahalı. Bir yakınıma korsan kurdursam?

Eğer öğrenciyseniz Dreamspark'tan ücretsiz alabilirsiniz.

Sinerji Sosyal'de yasaktır.
Sinerji'de montaj yapıyor 20 TL gibi bir fiyata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…