K Kripoli Megapat Katılım 11 Nisan 2017 Mesajlar 303 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2017 #11 Silinen üye dedi: Zahmet olmazsa şu videoyu izleyin anlarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adamın kanalında 3k pc toplama videosu var 2.rezalet icin izliyebilirsiniz. İnsanlar forumda o kadar soylemesine ragmen 1060 3 gb koyuyordu belkide kac insana kotü örnek.
Silinen üye dedi: Zahmet olmazsa şu videoyu izleyin anlarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adamın kanalında 3k pc toplama videosu var 2.rezalet icin izliyebilirsiniz. İnsanlar forumda o kadar soylemesine ragmen 1060 3 gb koyuyordu belkide kac insana kotü örnek.
K Kripoli Megapat Katılım 11 Nisan 2017 Mesajlar 303 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2017 #13 Atakan Ermiş dedi: Bir de Astronomik kar marjlarından dolayı önermiyoruz. Yetersiz Ürün çeşitliliği de cabası. Genişletmek için tıkla... rx 470-80'in armor modeli yok çok bakmiştim Silinen üye dedi: Vatan genel olarak böyle zaten. Genişletmek için tıkla... Haklısınız forumda bir arladaşta 7k pc toplamıs vatandan (kötüleme amacım yok) i7-7700k ya b250 koymuşlar hiçmi uyarılmaz yahu?
Atakan Ermiş dedi: Bir de Astronomik kar marjlarından dolayı önermiyoruz. Yetersiz Ürün çeşitliliği de cabası. Genişletmek için tıkla... rx 470-80'in armor modeli yok çok bakmiştim Silinen üye dedi: Vatan genel olarak böyle zaten. Genişletmek için tıkla... Haklısınız forumda bir arladaşta 7k pc toplamıs vatandan (kötüleme amacım yok) i7-7700k ya b250 koymuşlar hiçmi uyarılmaz yahu?
Atakan Ermiş Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 892 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 17 Nisan 2017 #14 Kripoli dedi: rx 470-80'in armor modeli yok çok bakmiştim Haklısınız forumda bir arladaşta 7k pc toplamıs vatandan (kötüleme amacım yok) i7-7700k ya b250 koymuşlar hiçmi uyarılmaz yahu? Genişletmek için tıkla... Zaten uygun fiyatlı modeller olmuyor. Olsa bile astronomik kar marjları eklenerek raflara sunuluyor.
Kripoli dedi: rx 470-80'in armor modeli yok çok bakmiştim Haklısınız forumda bir arladaşta 7k pc toplamıs vatandan (kötüleme amacım yok) i7-7700k ya b250 koymuşlar hiçmi uyarılmaz yahu? Genişletmek için tıkla... Zaten uygun fiyatlı modeller olmuyor. Olsa bile astronomik kar marjları eklenerek raflara sunuluyor.