Vatan'dan bilgisayar toplanır mı?

Ailesi istemiyor işte demek ki internetten bu meblağda bir ürün almak istemiyor neyini anlayamadın tam olarak?

Kazıklanmasını istemiyoruz çünkü. Bu kadar basit, bunu anlamak zor değil.

Toplanmaz. Benim arkadaş bende olan RTX 3060 sistemin (14800 TL) aynısını Vatan'dan 16000 civarına almış.

Talihsiz ve bilgisiz bir arkadaşa 24K ya 3050'li sistem satmışlar. Gerisine kendiniz karar verirsiniz.

Ben sırf hiç biryerde istediğim ekran kartını bulamadığım için vatandan toplamıştım fakat o zamanlar fiyatlar piyasanın pek üzerinde değildi. Ancak günümüzde vatan fiyatları piyasanın çok üzerinde..

Hocam ya internetten almaya ikna etmelisiniz ya da parayı yeseniz daha çok keyif alırsınız vatandan kazık parçalar alacağınıza öyle söyleyeyim.

Ailesi istemiyor işte demek ki internetten bu meblağda bir ürün almak istemiyor neyini anlayamadın tam olarak?
Aynen kanka. Konu sahibi gitsin Vatan'dan 10 binlik sisteme 35 bin versin olan kendisine ve ailesine olsun değil mi? Ailesini ikna etsin ki kazık yemekten kurtulsun diye uğraşıyorlar.

En mantıklısı çevredeki bilindik bir internet kafe ya da bilgisayarcıya gidip istediğiniz bilgisayarı tarif edip, toplatmak ya da sipariş ettirip o şekilde almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…