SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #11 yeetmzrk dedi: O zaman geçmiş olsun, fiyatını hiç hak etmeyen bir sistem alacaksınız Vatan Bilgisayar'dan. Genişletmek için tıkla... Peki bu Vatan'dan attığım sistem iyi performans verir mi?
yeetmzrk dedi: O zaman geçmiş olsun, fiyatını hiç hak etmeyen bir sistem alacaksınız Vatan Bilgisayar'dan. Genişletmek için tıkla... Peki bu Vatan'dan attığım sistem iyi performans verir mi?
yeetmzrk Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #12 SENTOKI dedi: Peki bu Vatan'dan attığım sistem iyi performans verir mi? Genişletmek için tıkla... Beklentinize bağlı, AAA oyunları akıcı bir şekilde oynatabileceğini pek sanmıyorum.
SENTOKI dedi: Peki bu Vatan'dan attığım sistem iyi performans verir mi? Genişletmek için tıkla... Beklentinize bağlı, AAA oyunları akıcı bir şekilde oynatabileceğini pek sanmıyorum.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #13 yeetmzrk dedi: Beklentinize bağlı, AAA oyunları akıcı bir şekilde oynatabileceğini pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben zaten PS4'ten alışığım 60 FPS oynamaya PS4'ten daha akıcı oynatır değil mi?
yeetmzrk dedi: Beklentinize bağlı, AAA oyunları akıcı bir şekilde oynatabileceğini pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben zaten PS4'ten alışığım 60 FPS oynamaya PS4'ten daha akıcı oynatır değil mi?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #14 SENTOKI dedi: Ben zaten PS4'ten alışığım 60 FPS oynamaya PS4'ten daha akıcı oynatır değil mi? Genişletmek için tıkla... İllaki Vatan'dan mı almanız lazım? Yoksa kazıklanacaksınız.
SENTOKI dedi: Ben zaten PS4'ten alışığım 60 FPS oynamaya PS4'ten daha akıcı oynatır değil mi? Genişletmek için tıkla... İllaki Vatan'dan mı almanız lazım? Yoksa kazıklanacaksınız.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #15 Galaxes dedi: İllaki Vatan'dan mı almanız lazım? Yoksa kazıklanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan almaya mecburum.
Galaxes dedi: İllaki Vatan'dan mı almanız lazım? Yoksa kazıklanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan almaya mecburum.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #16 SENTOKI dedi: Vatan'dan almaya mecburum. Genişletmek için tıkla... Ailenizi ikna etmeye çalışın çünkü Vatan kazık ayrıca zaten attığınız sistem de stokta yok.
SENTOKI dedi: Vatan'dan almaya mecburum. Genişletmek için tıkla... Ailenizi ikna etmeye çalışın çünkü Vatan kazık ayrıca zaten attığınız sistem de stokta yok.