Merhaba. Bir tanıdığımıza maksimum 35000 TL'ye bilgisayar alacağız. Çok anlamadıklarından bakıyorum ama ben de karar veremedim. Fiyatlar çok uçmuş bu bütçeye sağlam bir DDR5 sistem bulamadım. Vatan da bu sistemi gördüm sizce alınır mı? Arkadaş çok anlamadığından sisteme yükseltme yapmayacagını dusunmuyorum. Aynı fiyata DDR4 9060XT 16 GB'li sistemler vardı. Sonraları için DDR4 sıkıntı çıkartır mı? İkisini de atıyorum.
Merhaba. Bir tanıdığımıza maksimum 35000 TL'ye bilgisayar alacağız. Çok anlamadıklarından bakıyorum ama ben de karar veremedim. Fiyatlar çok uçmuş bu bütçeye sağlam bir DDR5 sistem bulamadım. Vatan da bu sistemi gördüm sizce alınır mı? Arkadaş çok anlamadığından sisteme yükseltme yapmayacagını dusunuyorum. Aynı fiyata DDR4 9060XT 16 GB'li sistemler vardı. Sonraları için DDR4 sıkıntı çıkartır mı? İkisini de atıyorum.
RAM düşük 32 olmasını öneririm 500 GB depolamada az bir de cpu/gpu dengesi kötü o kartı 5600 besleyemez bu fiyatlara kartı biraz düşürerek daha iyi bir sistem bulabilirsin. Bir de Vatan'dan ürün alma üzerine 2 katı fiyat koyuyorlar genelde.
Merhaba. Bir tanıdığımıza maksimum 35000 TL'ye bilgisayar alacağız. Çok anlamadıklarından bakıyorum ama ben de karar veremedim. Fiyatlar çok uçmuş bu bütçeye sağlam bir DDR5 sistem bulamadım. Vatan da bu sistemi gördüm sizce alınır mı? Arkadaş çok anlamadığından sisteme yükseltme yapmayacagını dusunuyorum. Aynı fiyata DDR4 9060XT 16 GB'li sistemler vardı. Sonraları için DDR4 sıkıntı çıkartır mı? İkisini de atıyorum.