Vatan'dan Hazır Sistem Almak

Alabilirsin dostum. Ama indirim yok. Hatta daha ucuza getirilebilinir. Detaylı bir araştırmayla. Şimdi baktım zaten bunlar indirim ürünü değilmiş. Yine de pahalıya satılıyorlar. Vatan.com hakkında çok şikayet var. Umarım sıkıntı yaşamazdın. Arkadaşın yaşadığı gibi.

Hocam normal alındığı zaman fiyatı: 4.928,96 TL
Hazır alındığı zaman ise: 4.505,14 TL
Tabi bütün parçaları kazıkcı Vatan'dan seçersen normal fiyatı 4900 TL olur. Bak benim kasa ve RAM'ı daha iyi olmasına rağmen Sinerji.com'dan topladığım PC 4550 TL civari. Sen düşün artık o 400 TL fark nasıl oluyor. Bu da Vatan farkı.

Tabi bütün parçaları kazıkcı Vatan'dan seçersen normal fiyatı 4900 TL olur. Bak benim kasa ve RAM'ı daha iyi olmasına rağmen Sinerji.com'dan topladığım PC 4550 TL civari. Sen düşün artık o 400 TL fark nasıl oluyor. Bu da Vatan farkı.
Anladım hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar linkteki sistemi aldım. 2 günden beri kullanıyorum ve çok memnunum. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı