Vatan'dan i5 14400F 5060 Ti hazır sistem alınır mı?

megatron1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yeni bir sistem olarak bunu akmayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ben bütün parçaları tek tek topladım ve 40-42 civarı yapıyor ve sizce teşhir ürün olma ihtimali var mı? Gidip kendim mağazadan alacağım ama montaj anını göremem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben yeni bir sistem olarak bunu akmayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ben bütün parçaları tek tek topladım ve 40-42 civarı yapıyor ve sizce teşhir ürün olma ihtimali var mı? Gidip kendim mağazadan alacağım ama montaj anını göremem.
Anakartı, RAM'i, kasası ve PSU'su pek iyi değil. Bu sistem yerine Maximum ve Paraf kartlara 3 ay vade farksız taksitli bu sistemi önerebilirim. Ekran görüntüsündeki özelleştirmeleri yaparak alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1750187774164.png
    1750187774164.png
    182,2 KB · Görüntüleme: 25
Kötü durmuyor arkasında bayi olduğunun düşünürsek alınır gibi duruyor lakin Zotac ekran kartların coil whine (herhangibi bir problem değil sadece yük altında ses fazla geliyor ama satarsan ekran kartı yüzünden ciddi indirmeye çalışıyorlar.) sorunu oldukça fazla. En azından kasayı corsair 480T yap ve Anakartı MSI yapman daha mantıklı.

@efebatiin

Anakartı, RAM'i, kasası ve PSU'su pek iyi değil. Bu sistem yerine maximum ve paraf kartlara 3 ay vade farksız taksitli bu sistemi önerebilirim. Ekran görüntüsündeki özelleştirmeleri yaparak alabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Ama AMD benim başımı çok yaktı. Özellikle AMD tabanlı sistemlerden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı