Anakartı, RAM'i, kasası ve PSU'su pek iyi değil. Bu sistem yerine Maximum ve Paraf kartlara 3 ay vade farksız taksitli bu sistemi önerebilirim. Ekran görüntüsündeki özelleştirmeleri yaparak alabilirsiniz.Merhaba. Ben yeni bir sistem olarak bunu akmayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ben bütün parçaları tek tek topladım ve 40-42 civarı yapıyor ve sizce teşhir ürün olma ihtimali var mı? Gidip kendim mağazadan alacağım ama montaj anını göremem.
Kötü durmuyor arkasında bayi olduğunun düşünürsek alınır gibi duruyor lakin Zotac ekran kartların coil whine (herhangibi bir problem değil sadece yük altında ses fazla geliyor ama satarsan ekran kartı yüzünden ciddi indirmeye çalışıyorlar.) sorunu oldukça fazla. En azından kasayı corsair 480T yap ve Anakartı MSI yapman daha mantıklı.Merhaba. Ben yeni bir sistem olarak bunu akmayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ben bütün parçaları tek tek topladım ve 40-42 civarı yapıyor ve sizce teşhir ürün olma ihtimali var mı? Gidip kendim mağazadan alacağım ama montaj anını göremem.
Alınmaz.
Sırf AMD değil diye ırkıcılık yapıyorsun değil mi?![]()
Anakartı, RAM'i, kasası ve PSU'su pek iyi değil. Bu sistem yerine maximum ve paraf kartlara 3 ay vade farksız taksitli bu sistemi önerebilirim. Ekran görüntüsündeki özelleştirmeleri yaparak alabilirsiniz.
![]()
Arneluca | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Asrock Arc B580 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.