Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 2 Ağustos 2014 #11 Size yakın mağazayı arayıp fiyatı sorun. Söyleyeceklerdir size mağazadaki fiyatını. Dediğim gibi burdan ne desek doğru olmaz.
Size yakın mağazayı arayıp fiyatı sorun. Söyleyeceklerdir size mağazadaki fiyatını. Dediğim gibi burdan ne desek doğru olmaz.
L Lannister Hectopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #12 Tamam ararım o zaman. Çok yardımcı oldunuz teşekkürler. Ayrıca seçtiğim modemle ilgili görüşünüzü alabilir miyim?
Tamam ararım o zaman. Çok yardımcı oldunuz teşekkürler. Ayrıca seçtiğim modemle ilgili görüşünüzü alabilir miyim?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 2 Ağustos 2014 #13 Aynı modemin çift antenli DSL-N12E modelini kullanıyorum ben. Gayet güzel bir model tavsiye ederim. Hayırlı olsun.
Aynı modemin çift antenli DSL-N12E modelini kullanıyorum ben. Gayet güzel bir model tavsiye ederim. Hayırlı olsun.
L Lannister Hectopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #14 Teşekkür ederim. İnşallah alırım yarın.
L Lannister Hectopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #15 Aldım bugün Bimeks'ten 69 TL'ye. Resimini atarım birazdan. Teşekkürler herkese. Fotoğraf: Resim LG G2 ile çekildi.
Aldım bugün Bimeks'ten 69 TL'ye. Resimini atarım birazdan. Teşekkürler herkese. Fotoğraf: Resim LG G2 ile çekildi.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 4 Ağustos 2014 #16 Hayırlı olsun. Firmware güncellemesi varsa yapmanızı tavsiye ederim. Nasıl yapılacağı hakkında fikriniz yoksa yeni bir konu açın orada yardımcı olalım.
Hayırlı olsun. Firmware güncellemesi varsa yapmanızı tavsiye ederim. Nasıl yapılacağı hakkında fikriniz yoksa yeni bir konu açın orada yardımcı olalım.