Merhaba. Arkadaşıma ne kadar ısrar etsem de Vatan'ın ne kadar kazık olduğunu anlatamadım. Sizden ricam 7000 TL'ye Vatan'dan oyun ve ders odaklı bir PC toplamanız. Bütçenin 1200-1300 TL'sini monitöre yatırmayı düşünüyor. Şu an toplamayı denedim ama yok, Vatan'dan sistem toplayamadım. Önerilerinizi bekliyorum.
INTEL 9400F-EVGA GTX1660 SUPER SC ULTRA-ASUS PRIME H310M-K - 480GB-KINGSTON 8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Philips 21.5 İnc 226e9qhab/00 4ms Fhd Vga Hdmı 192 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
70 TL aşıyor, sorun mudur? M.2 desteği olan bir anakart daha iyi olur diye biraz aşayım dedim.
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Philips 21.5 İnc 226e9qhab/00 4ms Fhd Vga Hdmı 192 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
70 TL aşıyor, sorun mudur? M.2 desteği olan bir anakart daha iyi olur diye biraz aşayım dedim.