Eren2355 Hectopat Katılım 12 Ekim 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2015 #11 Quadia dedi: Ne olursa olsun kendin toplamak çok zevkli. Bilgisayarınız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Tabikide toplaması ayrı bir zevktir fakat ben yanlış yerleştiririm korkusu ile kendim yapmadım. Hem toplaması beleş
Quadia dedi: Ne olursa olsun kendin toplamak çok zevkli. Bilgisayarınız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Tabikide toplaması ayrı bir zevktir fakat ben yanlış yerleştiririm korkusu ile kendim yapmadım. Hem toplaması beleş
heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2015 #12 Hayırlı olsun. Kasanın içinin bir resmini at bakalım. Ne kadar iyi toplamış eleman.
Eren2355 Hectopat Katılım 12 Ekim 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2015 #13 Şuan atamayacağım. Fakat yarın öğleden sonra bakarsanız bulabilirsiniz.
Onur Bey Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 638 Yer İzmir 12 Ekim 2015 #14 Fiyatların tam anlamıyla "Kazık!" olması dışında Vatan Bilgisayar'ın hiç bir sorunu yok. Garanti konusunda da baya yardımcı oluyorlar.
Fiyatların tam anlamıyla "Kazık!" olması dışında Vatan Bilgisayar'ın hiç bir sorunu yok. Garanti konusunda da baya yardımcı oluyorlar.
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2015 #15 Eren2355 dedi: Teşekkürler. Tabikide toplaması ayrı bir zevktir fakat ben yanlış yerleştiririm korkusu ile kendim yapmadım. Hem toplaması beleş Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsın içinde şüphe varsa hiç elleme zaten ücretsiz topluyorlar.
Eren2355 dedi: Teşekkürler. Tabikide toplaması ayrı bir zevktir fakat ben yanlış yerleştiririm korkusu ile kendim yapmadım. Hem toplaması beleş Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsın içinde şüphe varsa hiç elleme zaten ücretsiz topluyorlar.
Eren2355 Hectopat Katılım 12 Ekim 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2015 #16 Onur Bey dedi: Fiyatların tam anlamıyla "Kazık!" olması dışında Vatan Bilgisayar'ın hiç bir sorunu yok. Garanti konusunda da baya yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Kazık olsada hem kaliteli hem de sorunsuz ürünler satıyorlar.
Onur Bey dedi: Fiyatların tam anlamıyla "Kazık!" olması dışında Vatan Bilgisayar'ın hiç bir sorunu yok. Garanti konusunda da baya yardımcı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Kazık olsada hem kaliteli hem de sorunsuz ürünler satıyorlar.
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2015 #17 Eren2355 dedi: Kazık olsada hem kaliteli hem de sorunsuz ürünler satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen mesela ben internet sitelerinden ucuza alacağıma biraz daha pahalısını alıp güvendiğim yerden alırım internet sitelerine güvenemiyorum.
Eren2355 dedi: Kazık olsada hem kaliteli hem de sorunsuz ürünler satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynen mesela ben internet sitelerinden ucuza alacağıma biraz daha pahalısını alıp güvendiğim yerden alırım internet sitelerine güvenemiyorum.
Eren2355 Hectopat Katılım 12 Ekim 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2015 #18 Silinen üye dedi: Aynen mesela ben internet sitelerinden ucuza alacağıma biraz daha pahalısını alıp güvendiğim yerden alırım internet sitelerine güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Vatan Bilgisayara'a güvenebiliyorum sadece. Bana göre zaten o kadarda kazık değil fiyatlar, 3-5 oynuyor.
Silinen üye dedi: Aynen mesela ben internet sitelerinden ucuza alacağıma biraz daha pahalısını alıp güvendiğim yerden alırım internet sitelerine güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende Vatan Bilgisayara'a güvenebiliyorum sadece. Bana göre zaten o kadarda kazık değil fiyatlar, 3-5 oynuyor.