Nacttemhem Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 241 Çözümler 1 Yer Temennim cennet 27 Mayıs 2020 #11 Kerem00 dedi: Benim bir arkadaşım Vatan'dan sistem önerisi istemiş, listede 1000TL'ye Windows 10 gördüm çıldırdım. Genişletmek için tıkla... Umarım ne olduğunu anlamadan 1000 TL'yi çöpe atmamıştır şaşırdım cidden.
Kerem00 dedi: Benim bir arkadaşım Vatan'dan sistem önerisi istemiş, listede 1000TL'ye Windows 10 gördüm çıldırdım. Genişletmek için tıkla... Umarım ne olduğunu anlamadan 1000 TL'yi çöpe atmamıştır şaşırdım cidden.
T Timurozer Ziyaretçi 27 Mayıs 2020 #12 Nacttemhem dedi: Hocam nerede dahil ediyolar ? Hazir OEM sistemlerde veya bizzat mağazadan sistem toplatıldığında Windows 10 un lafi bir kere bile geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ama Windows 10 gelmese bile deneme sürümü veriyorlar.
Nacttemhem dedi: Hocam nerede dahil ediyolar ? Hazir OEM sistemlerde veya bizzat mağazadan sistem toplatıldığında Windows 10 un lafi bir kere bile geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ama Windows 10 gelmese bile deneme sürümü veriyorlar.