Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #1 Herkese merhaba öncelikle, PSU değiştirmeyi düşünüyorum. Teknik bilgim az olduğu için kendim montaj yapamam. Acaba Vatan'dan alsam montajı yaparlar mı?
Herkese merhaba öncelikle, PSU değiştirmeyi düşünüyorum. Teknik bilgim az olduğu için kendim montaj yapamam. Acaba Vatan'dan alsam montajı yaparlar mı?
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #3 SmoshCakeS dedi: Ne alırsan al yaparlar. Genişletmek için tıkla... Önceki konularda arkadaşlar yapmazlar diyordu. Yardımın için teşekkürler.
SmoshCakeS dedi: Ne alırsan al yaparlar. Genişletmek için tıkla... Önceki konularda arkadaşlar yapmazlar diyordu. Yardımın için teşekkürler.
SmoshCakeS Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 202 9 Ağustos 2020 #4 Nereden alacaksın? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2020
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #5 SmoshCakeS dedi: Nereden alacaksın? Genişletmek için tıkla... Karabük Vatan bayisinden. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2020
eXxx Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 232 Çözümler 2 Yer ZindanAltı 9 Ağustos 2020 #6 SmoshCakeS dedi: Nereden alacaksın. Genişletmek için tıkla... Vatan dedğine göre pazardan falan alacak arkadaş. .
SmoshCakeS dedi: Nereden alacaksın. Genişletmek için tıkla... Vatan dedğine göre pazardan falan alacak arkadaş. .
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 9 Ağustos 2020 #7 Ben vatandan sadece ekran kartı ile soğutucu aldım. Komple pc montajını ücretsiz yaptırdım.
SmoshCakeS Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 202 9 Ağustos 2020 #8 eXxx dedi: Vatan dedğine göre pazardan falan alacak arkadaş. . Genişletmek için tıkla... O anladıda senin ki basmadı
eXxx dedi: Vatan dedğine göre pazardan falan alacak arkadaş. . Genişletmek için tıkla... O anladıda senin ki basmadı
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 9 Ağustos 2020 #9 Yaparlar. Yapmazlarsa bile çok zor değil. İnternet'te bir sürü video ve kaynak var. Sorun yaşadığınız yerde de biz yardımcı oluruz.
Yaparlar. Yapmazlarsa bile çok zor değil. İnternet'te bir sürü video ve kaynak var. Sorun yaşadığınız yerde de biz yardımcı oluruz.
eXxx Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 232 Çözümler 2 Yer ZindanAltı 9 Ağustos 2020 #10 SmoshCakeS dedi: O anladıda senin ki basmadı . Genişletmek için tıkla... Laf dalaşına girmeye gerek yok olayın eğlence boyutunu kaçırma fazla alıngansın çocuklaşmaya gerek yok.
SmoshCakeS dedi: O anladıda senin ki basmadı . Genişletmek için tıkla... Laf dalaşına girmeye gerek yok olayın eğlence boyutunu kaçırma fazla alıngansın çocuklaşmaya gerek yok.