Vatan'dan R5 2600 ve GTX 1660 Ti Sistem Alınır mı?

HighNoon

Decapat
Bir arkadaşım bilgisayar toplamak istiyor ve ona bu sistemi önerdim ancak sizin görüşlerinizi de almak istedim. Bu fiyata daha iyisi alınır mı veya farklı şeyler yapılabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Ek olarak bu PC alınıp çalıştırılabilir mi? İçinde PSU var mı? O takıp çalıştırmak istiyor hemen.

Ürünü aldığınızda windows kurmanız gerekir yoksa açamazsınız. 600W dahili PSU bulunuyor. Technopat'ın windows usb'si hazırlama rehberleriyle kolayca halledebilirsiniz kurulumu. Eğer windows da kurulsun diyorsanız itopya'dan satın alabilirsiniz.

Bir arkadaşım bilgisayar toplamak istiyor ve ona bu sistemi önerdim ancak sizin görüşlerinizi de almak istedim. Bu fiyata daha iyisi alınır mı veya farklı şeyler yapılabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Ek olarak bu PC alınıp çalıştırılabilir mi? İçinde PSU var mı? O takıp çalıştırmak istiyor hemen.

Takıp direkt çalıştırmak istiyorsa o zaman marka bir içinde Windows kurulu PC alması lazım. Ama toplayıp 4-5 saat uğraşırsa değer. Marka PC'lerin çoğu parasını haketmiyor.
Şöyle de olabilir. Linkteki PC'ye Deneme Sürümü Windows kurdurup internetten aldığı Windows keyi ile Windows'u orijinal hale getirebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı