DLSS 3 desteği ile beraber almaktan kastınız nedir? RTX 4000 serisi ekran kartlarında bu destek zaten var. SSD +95 TL fark olan okuma yazma hızı düşük model ile değiştirin derim, hız düşük olsa da o modelde DRAM özelliği var ve işletim sistemi ile kullanımda DRAM'li modeller daha uzun ömürlü. İşlemci de bütçe var ise kesinlikle Ryzen 5 5600 ile değiştirilmeli.
SSD +95 TL fark olan okuma yazma hızı düşük model ile değiştirin derim, hız düşük olsa da o modelde DRAM özelliği var ve işletim sistemi ile kullanımda DRAM'li modeller daha uzun ömürlü.
Önerin o kadar saçma ki... Bilgin olmadan yorum yapıyorsun. Kioxia Exceria Plus modelinde de DRAM mevcut ve kontrolcü olarak daha iyi. Önce araştır, sonra yorum yap. Adama 95 lira fazla verdirip daha kötüsünü aldırıyorsun.
Exceria Plus modelinde E12S kontrolcü yer alıyor, zaten DRAM destekli bir kontrolcü.
Önerin o kadar saçma ki... Bilgin yok yorum yapıyorsun. Kioxia Exceria Plus modelinde de DRAM mevcut ve kontrolcü olarak daha iyi. Önce araştır, sonra yorum yap. Adama 95 lira fazla verdirip daha kötüsünü aldırıyorsun.
Exceria Plus modelinde E12S kontrolcü yer alıyor, zaten DRAM destekli bir kontrolcü.
Senin çok bilgin var mı? Sırf geçen bir konuda dalaştık diye konuşuyorsun, önce tanımadığın insanlar ile saygı çerçevesinden konuşmayı öğren. Kontrolcünün DRAM destekli olması SSD'nin DRAM'e sahip olduğu anlamına mı geliyor? Bir yanlış varsa düzgünce elindeki kaynakları paylaşarak düzeltirsin.
We test out the new enthusiast NVMe M.2 SSD from Kioxia (formerly Toshiba memory). Enthusiast in the PCIe Gen 3.0 range though, meet the all-new Exceria PLUS NVMe SSD in a 2TB capacity that we'll rev...
www.guru3d.com
Bak aç fotoğrafı, en sağdaki siyah dikdörtgen DRAM oluyor. Bilgin yok.
We test out the new enthusiast NVMe M.2 SSD from Kioxia (formerly Toshiba memory). Enthusiast in the PCIe Gen 3.0 range though, meet the all-new Exceria PLUS NVMe SSD in a 2TB capacity that we'll rev...
www.guru3d.com
Bak aç fotoğrafı, en sağdaki siyah dikdörtgen DRAM oluyor. Bilgin yok.
Dostum aynı kontrolcü kullanılıyor. 500 GB modelinde yok 2 TB modelinde DRAM var gibi bir saçmalık olmuyor SSD'lerde. Kontrolcü E12S. Bu kontrolcü DRAM ile birlikte geliyor. Bak yeterli bilgin yok, üste çıkmayı bırak.
Evet geliyor. Bilgin yok, konuştukça batıyorsun şu anda.
Dostum aynı kontrolcü kullanılıyor. 500 GB modelinde yok 2 TB modelinde DRAM var gibi bir saçmalık olmuyor SSD'lerde. Kontrolcü E12S. Bu kontrolcü DRAM ile birlikte geliyor. Bak yeterli bilgin yok, üste çıkmayı bırak.