Vatan'dan R5 5500 4060'lı sistem alınır mı?

Dostum tamam kaynak at sürekli 2TB modeli atıyorsun.
Boyut değişince DRAM desteği kalkmıyor. Kontrolcü aynı kontrolcü. DRAM'in boyutu değişiyor sadece. 500 GB modelde 512 MB DRAM olurken 2 TB versiyonda 2 GB DRAM oluyor.

Üste falan çıktığım yok sana dedim ki kaynak göster.
Gösterdim ya kardeşim. Oku kaynağı. Sana diyorum ki, SSD kapasitesi değişince DRAM olup olmadığı değişmiyor. DRAM varsa vardır, yoksa yoktur. Exceria Plus modelinde DRAM var. Exceria Plus ''G3'' modelinde DRAM yok. Açıklıyorum, açıkladığımı da kabul etmiyorsun. 500 GB modelde 512 MB DRAM bulunuyor. Aç internete bak.

Kaynak:

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mortis06 al kaynak:

Burada suçlu, hakkında yeterli bilgi sahibi olmadığın konuda yazarak insanları yanlışa yönlendiren sensin.

Son düzenleme:
DLSS 3 desteği ile beraber almaktan kastınız nedir? RTX 4000 serisi ekran kartlarında bu destek zaten var. SSD +95 TL fark olan okuma yazma hızı düşük model ile değiştirin derim, hız düşük olsa da o modelde DRAM özelliği var ve işletim sistemi ile kullanımda DRAM'li modeller daha uzun ömürlü. İşlemci de bütçe var ise kesinlikle Ryzen 5 5600 ile değiştirilmeli.
Şu anki seçili olan ekran kartında dlss3 desteği mevcut değil extra 1034 TL daha fazla ödeyince farklı bi modelde dlss3 desteği geliyor dlss3ün çok büyük katkısı oluyor mu bilmediğim için soruyorum

İşlemciyi 5600 yaparsanız iyi olur. Alınır.
Bütçem buna zor yetti işlemci 5500 yeterli olmaz mı darboğaz yaratır mı

Şu anki seçili olan ekran kartında DLSS3 desteği mevcut değil extra 1034 TL daha fazla ödeyince farklı bir modelde DLSS3 desteği geliyor DLSS3'ün çok büyük katkısı oluyor mu bilmediğim için soruyorum

Bütçem buna zor yetti işlemci 5500 yeterli olmaz mı darboğaz yaratır mı?

Açıkçası 5600'e zorlamanızı öneririm. Aralarında bariz farklar var almışken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı