Vatan'dan R5 5500 - RTX 3060 sistem alınır mı?

621824

Decapat
Vatandan bu hazır sistemi almayı düşünüyorum kasayı Zalman i3 Neo ile değiştireceğim sizce PSU sorun çıkartır mı muhtemelen değiştireceğim ama değiştirmeden önce 2 3 ay kullanırım.
Bu arada sadece vatanın sitesi üzerinden alacağım o yüzden başka siteler önermeyin.

Vatandan bu hazır sistemi almayı düşünüyorum kasayı Zalman i3 Neo ile değiştireceğim sizce PSU sorun çıkartır mı muhtemelen değiştireceğim ama değiştirmeden önce 2 3 ay kullanırım.
Bu arada sadece vatanın sitesi üzerinden alacağım o yüzden başka siteler önermeyin.

Fiyatına göre berbat ötesi 16 17 k ya 4060'lı sistem çıkıyor.

Anakart çöp işlemci değişmeli ekran kartı modeli Ventus buzdolabına atmadığın sürece güneş çekirdeği seviyesinde ısınır, PSU değişmeli çok kötü kesinlikle alınmamalı M.2 SSD'de DRAM yok yazma hızı 400'ü çok geçmiyor o da kesinlikle alınmamalı sadece fiyata bakarak bile uzak durulmalı, aşırı fazla kesinlikle uzak durun.

Verdiğin fiyata değmez senin bütçen ne ona göre öneriyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı