GPU: 2700TL
CPU: 1000TL
Ram: 250 TL
Güç: 300TL
MDB: 550 TL
+kasa fiyatı var başka nesi var bilmiyorum. Aslında alınabilir. Toplama yapmak istemiyorsan ancak bunu alırsan ben tek ram gördüm 1 tane daha ram alırsın. Benim tavsiyem.
Bence sistem alınabilir. Tek fikrimin olmadığı şey RAM'ler. Crucial markası hakkında birşey bilmiyorum ancak markaya bakmazsak 3000Mhz ve 8GB olması gayet iyi. Ayrıca 64GB RAM'e kadar gidebiliyorsunuz. Anakartınız destekliyor. Bu sisteme RAM takviyesi yaparken 8 değil 16 yapmanızı öneririm. İşlemci konusunda Ryzen serisinin gayet iyi performanslı olduğunu ve işlemcinin özelliklerine bakarsak yine gayet performanslı bir işlemci olduğunu anlayabiliriz. Yalnız 2060 ile birlikteki performansı hakkında pek bir görüşüm yok. Ben öneriyorum sistemi. Ayrıca bence çevrenizdeki VATAN BİLGİSAYAR mağazalarına bakın, eğer yoksa internetten alın. Zaten sitede hangi mağazalarda bulunduğu yazar.
Find and fix CPU or GPU bottlenecks in your PC. Check if your PC will bottleneck, optimize performance and game frame rate.
pc-builds.com
2600 güçlü bir işlemci lakin ilerisi için daha iyi bir işlemci de düşünelebilir. Olayın özü bütçen. Ryzen 2600 ile 2060 son nokta. Yarın bir gün ekran kartını yenilemek istersen işlemcini de yenilemek zorunda kalırsın. Bahsettiği olay bu. Tabii önemli olan senin bütçenin bahsettiğidir.