Vatan'dan RTX 4070 hazır sistem alınır mı?

akazatae

Femtopat
Daha fazla  
Görseldeki bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce fiyat ve performans olarak iyi mi? Bir de almadan önce ekran kartını değiştirme şansımız var mı hazır sistemlerde? (internetten değil mağazadan alacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:

Pahalı hacı. Tek tek toplamak veya başka siteler tercih etmek daha mantıklı.

Hayır tabii ki de. Bu fiyat nedir ya?

İşlemci güzel, ekran kartı is idare eder. Ancak anakart A serisi bir anakart 22K´lık bir işlemciyi 4K´lık anakarta takmak saçma. Bu fiyat bandında RTX 4070 Ti Super ve R5 7500F´li 2K ve üzeri canavar gibi sistem alınabilir. Belki zorlanırsa ve bütçe biraz artarsa R7 7700´lü bir sistem bile bulunabilir.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yaklaşık 3 sene önce ekran kartımı servise yollattım. Kart sorunlu bulundu ve ASUS firması değişim kararı verdi. Vatan kart stoklarda yok deyip bana aldığım fiyattan para iadesi yaptı. Kanuna göre stokta yoksa bir üst modelini vermesi gerekiyordu. Bende uğraşmamak için para iademi almıştım.

100k fiyatım var 4070 Ti Super ve R7 9800x3D düşünüyorum uzun süre beni götürsün yeter bana motiör dahil 100k ya güzel bir şey bulur musunuz? Vatan olmak zorunda değil.

Bir kasa buldum, likit soğutma ekleyip birazcık SSD'leri yükseltince böyle bir fiyat çıktı.

Dosya Ekleri

• IMG_0171.jpeg
    223,5 KB · Görüntüleme: 49

Şu anda bilgisayarda değilim yarın tek tek veya hazır olarak seçenekler paylaşacağım.

İşlemciyi o anakart yerine fırına koysalar daha az ısınır muhtemelen. Yük altında hemen thermal throttle olur, 9800x3d'yi besleyebilecek kapasiteye sahip değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…