Kargo beklemek istemiyorsun ama malzemelerin tek tek hangi mağaza stoklarında olduğunu da kontrol et. Alacagın mağazada yoksa yine kargo bekleyeceksin. Bu arada sistem alınmaz.
@Leon Dayı@Murat Can Şimşek@Ebubekir Güneş Teşekkürler yorumlarınız için. Vatan şart olmasının sebebi, büyük bir kısmını nakit verip kalanını taksit yapacak olmam. Peki başka alternatif önerir misiniz Vatan’dan? 5-6K daha fazla verip 5070’de alınabiliyor.
Vatandan sistem paylaşamam, yine de farklı bir siteden daha uygun sistemler mevcut. Oynadığın oyunlara göre paylaşıyorum bu linkleri. RAM'leri de 32 ve iyi bir soğutucu seçmeni tavsiye ederiz.
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.
Vatandan sistem paylaşamam, yine de farklı bir siteden daha uygun sistemler mevcut. Oynadığın oyunlara göre paylaşıyorum bu linkleri. RAM'leri de 32 ve iyi bir soğutucu seçmeni tavsiye ederiz.
Hocam kusura bakmayın yaklaşık 3-4 senedir ekonomi yüzünden takip etmiyorum piyasayı. Mesela nesi kötüdür? Ufak tefek özelleştirmeler ile alınmaz mı? Ya da o zaman 50-60K arasında başka satıcılardan ne önerirsiniz? 5070 ya da 9070XT gelmez mi bu fiyata?