mehmetkurt
Femtopat
Daha fazla
Böyle linkler özelleştirilmiş değil de özelleştirme ekranına atıyor galiba. Ekran görüntüsü atarsanız olur.
Hocam link topladığınıza değil direk en başa gönderiyor.
PDF yapıp atmanız lazım biz sistemi göremiyoruz.
Hocam sistem yok ama zorunlu değilse Vatan'dan almayın fiyatlar kazık.
Sepetinizdeki ürünleri görüntüleyebilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri görüntüleyebilirsiniz.www.vatanbilgisayar.com
PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin.
PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin.www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar linki düzeltip attım yardımcı olusanız sevinirim.
PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin.
PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin.www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar linki düzeltip attım yardımcı olusanız sevinirim.
Adam gibi okumak isteyenler için:
i5 10600K işlemci.
MSI Mag B460M Bazooka anakart.
G.Skill 32 GB RAM (16x2) 3200MHz.
RTX 3060 Ti ekran kartı (Gigabyte)
Cooler Master Masterbox TD500 mesh 4x12 kasa.
Seagate barrucada 1 TB HDD.
960 GB Crucial BX500 SSD.
Xigmatek Windpower soğutucu.
Zalman gigamax 750W PSU (Bronze).
ASUS 24, 5 inç VG259QM 1ms 280MHz FreeSync monitör.
Toplam 17 bin 41 TL.
Kardeşim az önce 17 bin TL diyordun şimdi neden 16 bin 500 TL yazıyor?
Sistemde sadece oyun mu oynanacak? Öyleyse 32 GB RAM gereksiz. OC yapmayacaksanız k serisi işlemcide almaya gerek yok zaten Intel'de yanlış bilmiyorsam sadece Z serisi anakartlar da OC yapılabiliyordu diye biliyorum onun dışında alınabilir gibi.
Sistemde sadece oyun mu oynanacak? Öyleyse 32 GB RAM gereksiz. OC yapmayacaksanız k serisi işlemcide almaya gerek yok zaten Intel'de yanlış bilmiyorsam sadece Z serisi anakartlar da OC yapılabiliyordu diye biliyorum onun dışında alınabilir gibi.