Vatan'dan sıfır alınan S24 ikinci el olabilir mi?

Batın69

Hectopat
Daha fazla  
Vatan'dan bugün S24 256 GB telefon aldım ve Spotify'ı açtım. Giriş yapmak için Google ile giriş yapa tıkladıktan sonra 1 tanesi kendi mailim ve bir tanesi bana ait olmayan bir mail karşıma geldi. Telefonum ikinci el veya iade edilmiş bir telefon olabilir mi? İade ile ugrasmak istemiyorum, bir sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sıfır fiyatında satın aldıysanız bence iade ile uğraşın. Sorun yaşatır mı bilmiyorum.

Olabilir Vatan Bilgisayar'ın bu tarz girişimleri olduğunu daha önce okumuştum. Cihaz'ın garantisinin ne zaman başlatıldığına baktınız mı?

Garip bir durum, size ait olmayan dediğiniz mail sizin daha önce kullandığınız veya öylesine açtığınız bir hesap olabilir mi ? , çünkü vatandan bir telefon alırsanız o telefon açılıp kurulum yapıldıktan sonra iade almıyorlar. Yani normal şartlarda böyle bir şey söz konusu değil. Ek olarak ürünü internet üzerinden mi aldınız yoksa mağazadan mı ? Kutuyu sizin önünüzde açıp kurulum yapıyorlar çünkü sıfır kutu oluyor.

Vatandan daha önce çalıntı telefon alındığına dair bir haber çıkmıştı. Olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…