Vatan'dan sitedeki hazır sistemi mağazadan almak mümkün mü?

umut.t

Femtopat
Daha fazla  
Ailem internete güvenmediği için internetten sipariş vermeme asla izin vermiyor, Vatan Bilgisayar'da beğendiğim bir hazır sistemi herhangi bir vatan mağazasına giderek alabiliyor muyuz?

Alabiliyor olman gerekiyor çünkü kendi sistemimi bende internetten görüp vatan mağazasından almıştım.

Geçen gün arkadaşım Vatan'dan aldı, evet mümkün. Eğer oradaki adamın elinde iş yoksa aynı gün içerisinde birkaç saatte bile teslim alabilirsin. Biz öyle yapmıştık. 19'da gidip 21'de aldık, güzel deneyimdi.

Bazı sistemler "internete özel" olabiliyor. Onları sadece internet üzerinden alabiliyorsun diye biliyorum ama çoğu sistemi mağazadan da alabilirsin. Alacağın sistemin linkini paylaşırsan daha detaylı bakılıp değerlendirilebilir.

Bazı sistemler "internete özel" olabiliyor. Onları sadece internet üzerinden alabiliyorsun diye biliyorum ama çoğu sistemi mağazadan da alabilirsin. Alacağın sistemin linkini paylaşırsan daha detaylı bakılıp değerlendirilebilir.

Benim aldığım kasada internete özeldi vatan mağazasına siparişi gelmişti ve o özel fiyattan almıştım ama hala yapıyorlar mı böyle bir şey bilmiyorum.

Sistemin linkini atar mısınız. Kötü bir sistem almayın

Sistem bu, bilgisayardan pek anlamayan birisiyim bu bilgisayar iyimi kötümü, fiyatı fazlamı çoğu oyunu kaldırır mı yorum yapabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı