Vatan'dan taksit nasıl yapılır?

batyouone01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba kolay gelsin.
2023 Nisanında iPhone 11'imi Finansbank üzerinden satın alım sonrası taksit yaparak almıştım. Şu an o kartı kullanmıyorum ve iPhone 15 ya da 16 alacağım. Kredi kartlarına direk taksit yok kanun gereği. Herhangi bir şekilde taksit yapabileceğim bir yol var mı? Akbank Axess kullanıcısıyım Vatan'dan ya da herhangi bie mağazadan alıp aynı yaptığım gibi taksit yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama içi taksitlendirme deneyebilirsiniz. Çoğu banka üç taksite kadar vade farkıyla izin veriyor.

Hangi bankalar olduğunu öğrenebilir misiniz? Az önce Hepsiburada'dan baktığımda 0 faizli alışveriş kredisi diyor. Mantıklı mı alışveriş kredisi? Ekstra olarak orada Hepsiburada limiti yazıyor bunlar mantıklı mı? Bir çözüm yolu sunmanızı rica ediyorum ya aşırı kaldım böyle. Zam gelmeden hızlısından her şeyi halletmeye çalışıyorum.

@batyouone01, alışveriş kredisi hakkında inanın net bir bilgim yok çünkü kullandığım bir özellik değil. O konu hakkında net bir yorum yapmam doğru olmaz da yanlış değilsem, birçok bankayla uygulama içi taksitlendirme yapılabiliyor. Bankanızı arayıp da sorabilirsiniz aslında. Sizde hangi kartlar var şimdi? Sizde hangi kartların olduğunu belirtirseniz, belki bilen çıkar.

@batyouone01, alışveriş kredisi hakkında inanın net bir bilgim yok çünkü kullandığım bir özellik değil. O konu hakkında net bir yorum yapmam doğru olmaz da yanlış değilsem, birçok bankayla uygulama içi taksitlendirme yapılabiliyor. Bankanızı arayıp da sorabilirsiniz aslında. Sizde hangi kartlar var şimdi? Sizde hangi kartların olduğunu belirtirseniz, belki bilen çıkar.

Axess ve VakıfBank world var. Yardımcı olan çıkarsa sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı