Vatan'dan telefon alırken mağazadan mı alınmalı yoksa internetten mi alınmalı?

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba. S24 FE alacağım, şu an en çok uyan vatan. 2 gün önce mağazada da gidip gördüm. Sizce webden mi alayım mağazadan mı? Fiyat aynı. Bir de Vatan'dan ilk defa alışveriş yapacağım nasıldır, sorun çıkar mı?

Aradaki fark; birinde fiziksel olarak görüp alıyorsunuz diğerinde dijitalden sipariş verip kargo surecini beklersiniz. Vatan da mağazadan fiziksel alımda; sevmediğim bir şey var. Yeni aldığınız cihazın kutusunu sizin açmamanız. SIM kartinizi vs. onlar takiyorlar. Gerekçeside; eğer bunu onlar yapmazsa ve cihazda sorun varsa kırık vs herhangi bir sorun, anında değişim yapmak için denmektedir. Mağazadan alırsanız ve onlara kurulum yaptırmazsanız ve cihazda sorun varsa, değişim değil servise gönderirler cihazı. Bunca senedir internetten cihaz alırım hiç sorun yaşamadım. Burada tercih sizin. Şahsen ben, kendı aldığım cihazi ilk kez kutusunu ben açmak isterim.

Elektronik şans işidir. Her şey olabilir elbette. Gönlünüz rahat etsin isterseniz, kargo bekleyemem derseniz ve fiyatta aynıysa mağazadan alın. Ama yok ben kendim açarım kurarım, ilk jelatini ben kaldırmak isterim derseniz internetten alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…