Merhaba, Vatan'dan sistem siparişimi verdim benim hoşuma gitti 16 bin TL gibi bir fiyat ödedim indirimdeydi sizlere danışmak istedim ekran kartı 2060, 3060 gibi RTX kartlarla yarışıp geçiyormuş, kullanıyorsanız beni bilgilendirir misiniz? Sağ olun. Ve sistemde herhangi bir donma, kasma ve darboğaz söz konusu olur mu? Oyunlarda kaç FPS verir bu gibi bilgileri merak ediyorum.
Şu sıralar sistem fiyatlarını takip etmediğim için ona yorum yapamayacağım.
Hocam oyunlarda kaç FPS verdiğini YouTube üzerinden izlemek ve test etmek lazım. Çünkü sürüsüne bereket oyun var ve bu oyunların çözünürlükleri, grafik ayarları hepsi birbirinden farklı.
YouTube'a i5 11400F + RX 6600 test yazdığınız zaman testleri görebilirsiniz. Bazı benchmark testleri sahte oluyor ama birkaç video izleyip karşılaştırırsanız doğruluğunu o şekilde netleştirebilirsiniz.
Vatandan almamanızı tavsiye ederim. Siparişi iptal edebiliyorsanız edin derim. Farklı sitelerde daha iyi alernatifler var. Örneğin şu sistemde 6600XT var. Aynı fiyata sizin aldığınız karttan daha iyi.
BLADE-6600XT oyuncu bilgisayarı ryzen 5 5500 ve DUAL RX 6600 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.