Vatandan 2-3 hafta önce bir bilgisayar topladım ve iade etmek istiyorum. Çünkü aynı sistemin 14400F'i daha ucuza geliyor şu an iade edip onu alabilme şansım var mıdır?
Montajı yapıldı ama hiç güç tuşuna bile basmadım bilgisayarda aldığım gibi duruyor.
14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var, fakat 14 günü geçmişsse ki 3 hafta diyorsunuz ve sadece keyfi olarak yani herhangi bir kusuru sorunu olmamasına rağmen iade etmek isterseniz olmaz.
14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var, fakat 14 günü geçmişsse ki 3 hafta diyorsunuz ve sadece keyfi olarak yani herhangi bir kusuru sorunu olmamasına rağmen iade etmek isterseniz olmaz.
Biliyorum hocam da vatandan almaktan başka şansım yok çünkü peşin fiyatına 3 taksit yapıyor. Ve konuyu açtığım üründe aslında vatan. 25.000 TL ile 14400f ve 4060 satıyorlar şu anda.
Eger daha ucuza buldugunuz ürünler gereksiz firmalarin ürünü ise üzülmenize gerek yok bence. Baska firmalardan alinan bilgisayarlarda oldukca sorun oldugu dillendiriliyor. Tecrübem yok ama okuduklarim bu yönde.
i5 13400F ve 4060. kasayı özelleştirdim biraz fark ödedim, SSD'yi 1 TB yaptım 25.700 ödedim.
Biliyorum hocam da vatandan almaktan başka şansım yok çünkü peşin fiyatına 3 taksit yapıyor. Ve konuyu açtığım üründe aslında vatan. 25.000 TL ile 14400f ve 4060 satıyorlar şu anda.