Vatan'dan toplanılan bilgisayar iade edilir mi?

Eger daha ucuza buldugunuz ürünler gereksiz firmalarin ürünü ise üzülmenize gerek yok bence. Baska firmalardan alinan bilgisayarlarda oldukca sorun oldugu dillendiriliyor. Tecrübem yok ama okuduklarim bu yönde.
İkisi de vatan hocam attıklarımın. Özeti şu, benim aldığım sistemden hem 1000 TL daha ucuz, hem de işlemcisi 14400f olacaktı eğer şimdi alsaydım. Sağlık olsun büyük bir zararım yok ama olsun. Herhalde herkes benimle aynı durumda ki sistem dünden beri açıkta ve kimse almamış sanırım

Olabilir. Ben genelde bir sey aldiktan sonra üzülmemek icin daha fazla benzer seyleri takip etmiyorum. Üzülmeyin, keyfinize bakin yeni bilgisayarinizla Hayirli olsun tekrar güzel günlerde kullanin.

Olabilir. Ben genelde bir sey aldiktan sonra üzülmemek icin daha fazla benzer seyleri takip etmiyorum. Üzülmeyin, keyfinize bakin yeni bilgisayarinizla Hayirli olsun tekrar güzel günlerde kullanin.
Teşekkürler hocam Size asıl komik kısmı söyleyeyim mi? Ben aslında sistemi Ağustos başından önce kurmayacaktım zaten. Eski sistemimle devam ediyorum şu an yeni sistem yatıyor içeride Gittim bir daha bu indirim gelmez diye aldım hem de vatan olduğu için peşine taksit yaptırdım. Ama alırken diyordum acaba okul bitiş sezonunda indirime girer mi daha fazla girermiş Sağlık olsun diyip soğuk bir su içelim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…