zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #1 Merhaba, ben bugün bir yayıncıya Vatangame aracılığı ile bağış attım. Vatangame güvenli midir? T.C. kimlik no. istemişti o yüzden sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
Merhaba, ben bugün bir yayıncıya Vatangame aracılığı ile bağış attım. Vatangame güvenli midir? T.C. kimlik no. istemişti o yüzden sordum.
Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 22 Mayıs 2022 #2 zMiltrex dedi: Merhaba, ben bugün bir yayıncıya vatangame aracılığı ile bağış attım. Vatangame güvenli midir? T.C. Kimlik no. İstemişti o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir sıkıntı yok.
zMiltrex dedi: Merhaba, ben bugün bir yayıncıya vatangame aracılığı ile bağış attım. Vatangame güvenli midir? T.C. Kimlik no. İstemişti o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir sıkıntı yok.
6icloud Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #3 keşke vermeseydin ama güvenilir site sorun çıkmaz
zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #4 Silhum, bir sürü kişi vermişti bende verdim, sorun olmaz diye düşünüyorum.