Deslow Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar vatangame'den 20 liralık steam cüzdan kodu alacağım. Kendi kartımda para olmadığından babamın kartından alacağım, herhangi bir dolandırıcılık olur mu? Kartı yerler mi veya kodu teslim ederler mi?
Arkadaşlar vatangame'den 20 liralık steam cüzdan kodu alacağım. Kendi kartımda para olmadığından babamın kartından alacağım, herhangi bir dolandırıcılık olur mu? Kartı yerler mi veya kodu teslim ederler mi?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 19 Nisan 2021 #2 ETBİS'te gözükmedi. Emin olamayız. Risk almayın. Kayıtlı Site Sorgulama E-Ticaret Bilgi Platformu www.eticaret.gov.tr
ETBİS'te gözükmedi. Emin olamayız. Risk almayın. Kayıtlı Site Sorgulama E-Ticaret Bilgi Platformu www.eticaret.gov.tr
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #3 Yehetto dedi: ETBİS'te gözükmedi. Emin olamayız. Risk almayın. Kayıtlı Site Sorgulama E-Ticaret Bilgi Platformu www.eticaret.gov.tr Genişletmek için tıkla... Burada yoksa genellikle scam oluyor risk almayın.
Yehetto dedi: ETBİS'te gözükmedi. Emin olamayız. Risk almayın. Kayıtlı Site Sorgulama E-Ticaret Bilgi Platformu www.eticaret.gov.tr Genişletmek için tıkla... Burada yoksa genellikle scam oluyor risk almayın.
Deslow Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #4 Peki hocam. Neden güvenmediğiniz siteden almaya çalışıyorsunuz derseniz, kartta 19.50 var 30 kuruş ile gamesatış gibi sitelerden alamıyorum.
Peki hocam. Neden güvenmediğiniz siteden almaya çalışıyorsunuz derseniz, kartta 19.50 var 30 kuruş ile gamesatış gibi sitelerden alamıyorum.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 Deslow dedi: Peki hocam. Neden güvenmediğiniz siteden almaya çalışıyorsunuz derseniz, kartta 19.50 var 30 kuruş ile gamesatış gibi sitelerden alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Papara mı hocam ?
Deslow dedi: Peki hocam. Neden güvenmediğiniz siteden almaya çalışıyorsunuz derseniz, kartta 19.50 var 30 kuruş ile gamesatış gibi sitelerden alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Papara mı hocam ?
T tasarimci Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 493 19 Nisan 2021 #6 Deslow dedi: Peki hocam. Neden güvenmediğiniz siteden almaya çalışıyorsunuz derseniz, kartta 19.50 var 30 kuruş ile GameSatış gibi sitelerden alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Karta 5 TL yüklemeye ne dersin?
Deslow dedi: Peki hocam. Neden güvenmediğiniz siteden almaya çalışıyorsunuz derseniz, kartta 19.50 var 30 kuruş ile GameSatış gibi sitelerden alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Karta 5 TL yüklemeye ne dersin?
Deslow Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #7 Schentienel dedi: Papara mı hocam ? Genişletmek için tıkla... QNB Finansbank tasarimci dedi: Karta 5 TL yüklemeye ne dersin? Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım, yapacak bir şey yok.
Schentienel dedi: Papara mı hocam ? Genişletmek için tıkla... QNB Finansbank tasarimci dedi: Karta 5 TL yüklemeye ne dersin? Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım, yapacak bir şey yok.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 19 Nisan 2021 #8 Deslow dedi: QNB Finansbank Öyle yapacağım, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 30 kuruş havale edebilirdim ancak telefonum yanımda değil.
Deslow dedi: QNB Finansbank Öyle yapacağım, yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 30 kuruş havale edebilirdim ancak telefonum yanımda değil.
Deslow Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #9 Yehetto dedi: Hocam 30 kuruş havale edebilirdim ancak telefonum yanımda değil. Genişletmek için tıkla... Dostum senin düşünmen yeter Allah razı olsun, hem uyarın hemde düşüncen için.
Yehetto dedi: Hocam 30 kuruş havale edebilirdim ancak telefonum yanımda değil. Genişletmek için tıkla... Dostum senin düşünmen yeter Allah razı olsun, hem uyarın hemde düşüncen için.
Z zeliskartl Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mayıs 2021 #10 @Deslow www.vatangame.com dan devamlı alışveriş yapıyorum güvenli bir site