ExodiusS Kilopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #11 Jezo dedi: Perdigital diğer sitelere göre pahalı şimdiye kadar İtemsatış'tan alım satım yaptım hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... 'Perdigital diğer sitelere göre pahalı' okey... Diğer siteleri tavsiye etmememin birçok etmeni var ama uzatılacak bir konu değil... Perdigital örnek verecek olursak, 20TL Steam cüzdan kodu: 20TL.
Jezo dedi: Perdigital diğer sitelere göre pahalı şimdiye kadar İtemsatış'tan alım satım yaptım hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... 'Perdigital diğer sitelere göre pahalı' okey... Diğer siteleri tavsiye etmememin birçok etmeni var ama uzatılacak bir konu değil... Perdigital örnek verecek olursak, 20TL Steam cüzdan kodu: 20TL.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Ağustos 2022 #12 Noirr dedi: Foxngame öneririm. Genişletmek için tıkla... Daha pahalı.
K Kayradüzdizen Zeptopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #13 Qualty dedi: Vatangame güvenilir mi? Komisyon alıyor mu? Telefon numarası vermem sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ben uzun zamandır kullanıyorum Vatangame'i. Bence hızı olsun, ucuzluğu olsun çok iyi. Alışveriş yapmak güvenli yani. Çevremdeki arkadaşlarım da yapmaya başladı. Onlar da memnun
Qualty dedi: Vatangame güvenilir mi? Komisyon alıyor mu? Telefon numarası vermem sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ben uzun zamandır kullanıyorum Vatangame'i. Bence hızı olsun, ucuzluğu olsun çok iyi. Alışveriş yapmak güvenli yani. Çevremdeki arkadaşlarım da yapmaya başladı. Onlar da memnun