VatanPC İnternet Siparişlerde PC Topluyor mu?

AuronJin65

Hectopat
Merhabalar, ben Vatan'dan bir sistem aldım, şu anda evde KDV indiriminden almıştım, tüm parçalar evimde duruyor. Hepsi Vatan'dan alınma, acaba onu mağazaya götürsem toplarlar mı, bilgisi olan var mı ? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum, o yüzden Vatan'a toplatmak istiyordum. Ama çok cesaretlenirsem belki toplarım Technopat izleye izleye. Teşekkürler

Psu kablolarını takmayı bilmiyorum. İşlemci takmak en basiti bana göre [emoji85].
PSU kablolari icin zaten anakartta takabilecegin belli yerler oldugundan o is kolay. Technopat Youtube kanalindan hangi kablonun ne ise yarayip nereye takildigini herhangi bir toplama videosundan ogrenebilirsin. Cidden abartilacak bir olay degil, kendine guven.

Bu gazla şu anda kendim toplamaya karar verdim. [emoji2] Cidden kendim toplayacağım galiba videoya da çekmeyi planlıyorum sonrasında açıp açıp gülerim.[emoji2] Tekrardan teşekkürler yardımlarınız için.

Ben de bir an kendi gazima gelip bilgisayarimi temizlerken tekrar toplama karari vermistim. Dikkatli davranirsaniz sikinti olmayacaktir. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…