Vavien.'ın duvar kağıdı nedir?

theblade

Hectopat
Oturup hepsine bakmadım ama Wallpaper Engine kullanan pek görmedim. Masaüstü kullansam kullanırdım. Çok güzel içerikler var.
Biz de okul olmayan vakitte böyle yerleşik hayata geçtik.

Eki Görüntüle 579428
Merhaba. Çok beğendim ama Aurora sonuçlarında hiç çıkmıyor. Acaba bulan biri paylaşabilir mi? Çok teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuradan buldum:
Sanırım bu:
584d22202d5f0(1).jpg

Niye böyle bir konu var? Bu arada "Vavien.'in" daha doğru olurdu.

Şu an şu arkadaş. Soldaki internetten. Üstteki mesajda verilmiş, benden kırpıp veya üsttekini Google'da aratıp bulabilirsiniz. Sağdaki ise The Long Dark oyunundan aldığım bir ekran görüntüsü.
Technopat kırmıyormuş. O yüzden sağdakinin dosyası bu. Hatta biraz çılgınlık yapıp Steam profilimden atayım. Bakalım profilimi bu link sayesinde bulabilecekler çıkacak mı?
2 Screen.jpg

Bir ara Wallpaper Engine ile kullandığım karlı zımbırtı vardı. Sosyal'de arama kısmına "duvar kağıdı", gönderen kısmına "Vavien." yazarsanız bulursunuz nasıl bir şey olduğunu. Ama normalde 16:9 oranında iken ben çift ekran için yaklaştırmıştım.

Niye böyle bir konu var? Bu arada "Vavien.'in" daha doğru olurdu.

Şu an şu arkadaş. Soldaki internetten. Üstteki mesajda verilmiş, benden kırpıp veya üsttekini Google'da aratıp bulabilirsiniz. Sağdaki ise The Long Dark oyunundan aldığım bir ekran görüntüsü.
Technopat kırmıyormuş. O yüzden sağdakinin dosyası bu. Hatta biraz çılgınlık yapıp Steam profilimden atayım. Bakalım profilimi bu link sayesinde bulabilecekler çıkacak mı?

Bir ara Wallpaper Engine ile kullandığım karlı zımbırtı vardı. Sosyal'de arama kısmına "duvar kağıdı", gönderen kısmına "Vavien." yazarsanız bulursunuz nasıl bir şey olduğunu. Ama normalde 16:9 oranında iken ben çift ekran için yaklaştırmıştım.
Çok Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı