M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 1 Aralık 2020 #41 Xscape dedi: Hayırlı olsun. @Lord Raiden ile biz maalesef bırakmak zorundayız, iyi denetimler dilerim şimdiden. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hocam yerinize talibim! Ban atmak zevki olabilir.
Xscape dedi: Hayırlı olsun. @Lord Raiden ile biz maalesef bırakmak zorundayız, iyi denetimler dilerim şimdiden. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hocam yerinize talibim! Ban atmak zevki olabilir.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 1 Aralık 2020 #42 Bol banlamalar. Hayırlı olsun.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Aralık 2020 #43 Mustafafnt dedi: Hocam yerinize talibim! Ban atmak zevki olabilir. Genişletmek için tıkla... Ban atma çekici varislerini arıyor sen de başvur bence . Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
Mustafafnt dedi: Hocam yerinize talibim! Ban atmak zevki olabilir. Genişletmek için tıkla... Ban atma çekici varislerini arıyor sen de başvur bence .
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 1 Aralık 2020 #44 Mustafafnt dedi: Hocam yerinize talibim! Ban atmak zevki olabilir. Genişletmek için tıkla... Benlik sorun yok, ban atmak değil yardım etmek zevkli.
Mustafafnt dedi: Hocam yerinize talibim! Ban atmak zevki olabilir. Genişletmek için tıkla... Benlik sorun yok, ban atmak değil yardım etmek zevkli.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #45 Mustafafnt dedi: Ban atmak zevki olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç de değilmiş
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Aralık 2020 #46 Yaşım tutsa kendime bir şans vereceğim ama yok foruma zaten sadece telefondan giriyorum .
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 1 Aralık 2020 #47 Vavien. dedi: Hiç de değilmiş Genişletmek için tıkla... O zaman ilk konu kilitlemenizi de görelim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 1 Aralık 2020 #48 Vavien. dedi: Hiç de değilmiş Genişletmek için tıkla... Hocam sizi biliyoruz ya siz kolay kolay ceza vermezsiniz! Ben moderatörlük yapamazdım ya. İnsanlar hata yapsa bile ceza veremezdim .
Vavien. dedi: Hiç de değilmiş Genişletmek için tıkla... Hocam sizi biliyoruz ya siz kolay kolay ceza vermezsiniz! Ben moderatörlük yapamazdım ya. İnsanlar hata yapsa bile ceza veremezdim .
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Aralık 2020 #49 Vavien. dedi: Hiç de değilmiş Genişletmek için tıkla... Görevinizde başarılar umarım eleştirdiğiniz kişiler gibi olmazsınız.
Vavien. dedi: Hiç de değilmiş Genişletmek için tıkla... Görevinizde başarılar umarım eleştirdiğiniz kişiler gibi olmazsınız.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #50 Kokona Shiki dedi: O zaman ilk konu kilitlemenizi de görelim Genişletmek için tıkla... Dönen muhabbete bakılırsa yakında o olacak. Mustafafnt dedi: Hocam sizi biliyoruz ya siz kolay kolay ceza vermezsiniz! Ben moderatörlük yapamazdım ya. İnsanlar hata yapsa bile ceza veremezdim Genişletmek için tıkla... Sistem öyle. Bana ne denildiyse onu yapmaya çalışıyorum.
Kokona Shiki dedi: O zaman ilk konu kilitlemenizi de görelim Genişletmek için tıkla... Dönen muhabbete bakılırsa yakında o olacak. Mustafafnt dedi: Hocam sizi biliyoruz ya siz kolay kolay ceza vermezsiniz! Ben moderatörlük yapamazdım ya. İnsanlar hata yapsa bile ceza veremezdim Genişletmek için tıkla... Sistem öyle. Bana ne denildiyse onu yapmaya çalışıyorum.