Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Mart 2023 #1 Vavien. dedi: Native her zaman kazanır. Türkiye'de kolaya açıldığı için pek göremezsin. Java devri biteli çok oldu. Uzak durun. Kotlin'in geleceği yok. Geleceğin kendisi Kotlin. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizin profiliniz neden böyle? Ben de aynısını admin.php yapmak istiyorum. konu güncel. Son düzenleme: 15 Mart 2023
Vavien. dedi: Native her zaman kazanır. Türkiye'de kolaya açıldığı için pek göremezsin. Java devri biteli çok oldu. Uzak durun. Kotlin'in geleceği yok. Geleceğin kendisi Kotlin. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizin profiliniz neden böyle? Ben de aynısını admin.php yapmak istiyorum. konu güncel.
Critical mass Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 4 15 Mart 2023 #2 Siberci07 dedi: Hocam, sizin profiliniz neden böyle? Ben de aynısını admin.php yapmak istiyorum. Eki Görüntüle 1701758 konu güncel. Genişletmek için tıkla... " Merhaba DünyaProgramlama kategorisine sunduğunuz katkılar için teşekkür ederiz. " YAzıyor açıklamada.
Siberci07 dedi: Hocam, sizin profiliniz neden böyle? Ben de aynısını admin.php yapmak istiyorum. Eki Görüntüle 1701758 konu güncel. Genişletmek için tıkla... " Merhaba DünyaProgramlama kategorisine sunduğunuz katkılar için teşekkür ederiz. " YAzıyor açıklamada.