K Kubilay İmreks Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2014 #1 O kadar iyi olmasada yinede bi hazırlayıyım dedim Öneriniz veya yorumlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O kadar iyi olmasada yinede bi hazırlayıyım dedim Öneriniz veya yorumlarınızı bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BloodyJelly Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 220 Makaleler 1 23 Eylül 2014 #2 Video kasmasını düzeltip, videoyu biraz daha uzatıp ve arkaya bir fon müziği koyarsan iyi olacaktır Gayet yeteneklisin Vayne de
Video kasmasını düzeltip, videoyu biraz daha uzatıp ve arkaya bir fon müziği koyarsan iyi olacaktır Gayet yeteneklisin Vayne de
K Kubilay İmreks Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2014 #3 Teşekkürler.Video kasmasını nasıl durdurucam hiç bilmiyorum frapsla çektiğim için ayar felan yapılmıyor heralde
Teşekkürler.Video kasmasını nasıl durdurucam hiç bilmiyorum frapsla çektiğim için ayar felan yapılmıyor heralde
BloodyJelly Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 220 Makaleler 1 24 Eylül 2014 #4 Bunu durdurmanın bi yolu yok ne yazık ki, bilgisayarınla alakalı başka bir bilgisayarda çekersen daha iyi olur ancak böyle bir imkanın yoksa çok da önemli değil.
Bunu durdurmanın bi yolu yok ne yazık ki, bilgisayarınla alakalı başka bir bilgisayarda çekersen daha iyi olur ancak böyle bir imkanın yoksa çok da önemli değil.