B byjando1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar önce herkese merhaba. Benim bi sorum var. Ben listboxda şunu yapmak istiyorum. Eğer listboxdaki şu yazı seçilirse bu olsun mesela bunu nasıl kod olarak yazabilirim? Yani Eğer Listboxdaki Şu Yazı Seçilirse Labeldeki yazı Bu Olsun Böle Bişey Yapıcaktım Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleme: 25 Ağustos 2014
Arkadaşlar önce herkese merhaba. Benim bi sorum var. Ben listboxda şunu yapmak istiyorum. Eğer listboxdaki şu yazı seçilirse bu olsun mesela bunu nasıl kod olarak yazabilirim? Yani Eğer Listboxdaki Şu Yazı Seçilirse Labeldeki yazı Bu Olsun Böle Bişey Yapıcaktım Yardımlarınızı bekliyorum.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 25 Ağustos 2014 #2 Vb.net bilmiyorum fakat metodlar çokta farklı olmayacaktır. Listbox'ın SelectedValueChanged eventına şunları yazın; Kod:Panoya kopyala label1.Text = listBox1.SelectedItem.ToString();
Vb.net bilmiyorum fakat metodlar çokta farklı olmayacaktır. Listbox'ın SelectedValueChanged eventına şunları yazın; Kod:Panoya kopyala label1.Text = listBox1.SelectedItem.ToString();
B BenBiliyorum Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #3 bu kod işini görür. Listbox'a çift tıklayarak ekleyebilirsin. Kod:Panoya kopyala If ListBox1.SelectedItem = "Örnek" Then label1.text = "Deneme" End If
bu kod işini görür. Listbox'a çift tıklayarak ekleyebilirsin. Kod:Panoya kopyala If ListBox1.SelectedItem = "Örnek" Then label1.text = "Deneme" End If