Performans sorunları nedeniyle VBIOS güncellemek istedim fakat ekte belirttiğim ekranda sadece enter ve Q tuşlarını kullanabiliyorum, herhangi bir tuşa bassam da enter görevi görüyor. Ne yapmalıyım?
Evet arkadaşlar, @Recep Baltaş ekran kartında yaşadığım bir sorundan dolayı TW ile bağlanmış ve sorunun VBIOS atarak düzelebileceğini belirtmiş ve bana 2 farklı yol sunmuştu. Ya DOS üzerinden yada Windows üzerinden. Ben DOS üzerinden yapılacak olan kurulumdan tırstığım için (bunda Asus'un suçu...
Evet arkadaşlar, @Recep Baltaş ekran kartında yaşadığım bir sorundan dolayı TW ile bağlanmış ve sorunun VBIOS atarak düzelebileceğini belirtmiş ve bana 2 farklı yol sunmuştu. Ya DOS üzerinden yada Windows üzerinden. Ben DOS üzerinden yapılacak olan kurulumdan tırstığım için (bunda Asus'un suçu...
Gigabyte RTX5060 görsel ekte bunu deneme sebebim önceki açtığım konularda bahsettiğim PUBG de karşıma adam çıkınca GPU kullanımının 60 70'den 30'a düşmesi bununla birlikte FPS'nin de 200'den 100e düşmesi bu konuyla alakalı mı bilmiyorum ama her şeyi denedim düzelmedi bunu da denemek istedim.