Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar anakartımın BIOS güncelleme notlarına bakayım dedim bilmediğim şeyleri buldum. MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... Updated VBIOS and GOP Driver diyor fakat VBIOS ve GOP Driver nedir? VBIOS sanırım ekran kartının BIOS'u fakat GOP Driver'ı bilmiyorum.
Arkadaşlar anakartımın BIOS güncelleme notlarına bakayım dedim bilmediğim şeyleri buldum. MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... Updated VBIOS and GOP Driver diyor fakat VBIOS ve GOP Driver nedir? VBIOS sanırım ekran kartının BIOS'u fakat GOP Driver'ı bilmiyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Haziran 2015 #2 Graphics Output Protocol anlamına gelir. VBIOS ise dediğin gibi ekran kartının BIOS'una denir.
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #3 Tamamda Graphics Output Protocol ne anlama geliyor?
Roherty Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #4 Scorpions dedi: Tamamda Graphics Output Protocol ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Türkçe karşılığını yorumlayacak olursak , sistemin grafik veri aktarımıyla alakalı bir kodlama türünden bahsediyor olabilir. (Grafik çıkış protokolü) Dediğim gibi bir yorum sadece. Bilen birinden yardım bekle yinede.
Scorpions dedi: Tamamda Graphics Output Protocol ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Türkçe karşılığını yorumlayacak olursak , sistemin grafik veri aktarımıyla alakalı bir kodlama türünden bahsediyor olabilir. (Grafik çıkış protokolü) Dediğim gibi bir yorum sadece. Bilen birinden yardım bekle yinede.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Haziran 2015 #5 Scorpions dedi: Tamamda Graphics Output Protocol ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... UEFİ kullanan sistemlerde GPU'yu ona göre hazırlıyor ve EFI standartlarına göre görüntü çıkışı sağlıyor.
Scorpions dedi: Tamamda Graphics Output Protocol ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... UEFİ kullanan sistemlerde GPU'yu ona göre hazırlıyor ve EFI standartlarına göre görüntü çıkışı sağlıyor.