BIOS'u bozulan ekran kartını kör flash yöntemiyle update yapmaya çalıştım. Update yapacağım ekran kartının numarasını öğrenmek için atiflash -i yaptığımda ekran kartının gözükmediğini fark ettim. "Adaptor not found" hatası veriyor. Ekran kartını 2 farklı slotta da denedim. İkisinde de fanlar çalışıyor. Sıkıntı yok gibi duruyor. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Atiflash -i seçeğinde 0 numaralı slot da bir şey var gibi gösteriyor. Bu onboard ekran kartı olabilir mi ? Yanlışlıkla onun BIOS ' unu bozmayayım.
Edit : Şuanda cmd den atiflash -i komutunda gözüken ekran kartı BIOS unu değiştirmek istediğim kart. Kartın güncel BIOS unu yüklüyorum. Yükleme başarılı diyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda yine harici ekran kartından görüntü gelmiyor.
Atiflash -i seçeğinde 0 numaralı slot da bir şey var gibi gösteriyor. Bu onboard ekran kartı olabilir mi ? Yanlışlıkla onun BIOS ' unu bozmayayım.
Edit : Şuanda cmd den atiflash -i komutunda gözüken ekran kartı BIOS unu değiştirmek istediğim kart. Kartın güncel BIOS unu yüklüyorum. Yükleme başarılı diyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda yine harici ekran kartından görüntü gelmiyor.