arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #1 Vbox sanal makine kullanıyorum ama sadece onboard yani işlemcinin ekran kartını kullanıyor. (ben de ayrıyeten NVIDIA GTX 860M kartı var) bu kartı kullandırtabilir miyim vitural Box'a? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2022
Vbox sanal makine kullanıyorum ama sadece onboard yani işlemcinin ekran kartını kullanıyor. (ben de ayrıyeten NVIDIA GTX 860M kartı var) bu kartı kullandırtabilir miyim vitural Box'a?
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 2 Mayıs 2022 #2 Kullansan bile alacağın performans onboard kadar olur.
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #3 start_system dedi: Kullansan bile alacağın performans onboard kadar olur. Genişletmek için tıkla... İyide neden NVIDIA kartta 2 GB VRAM var Intel HD Graphics'den iyidir gene.
start_system dedi: Kullansan bile alacağın performans onboard kadar olur. Genişletmek için tıkla... İyide neden NVIDIA kartta 2 GB VRAM var Intel HD Graphics'den iyidir gene.